Spartak dobio novog trenera posle hitne telefonske sednice!

Subotičani u sedam kola prolećnog dela šampionata doživeli čak pet poraza, što je i bio razlog ostavke iskusnog trenera Kurćubića

  • 1

Petar Kurćubić nije više trener subotičkog Spartaka. Iskusni stručnjak je podneo ostavku posle poraza od Radničkog u Nišu, a uprava kluba je brzo reagovala i na njeovo mesto postavila Stevana Mojsilovića. 

Ostavka šefa struke Petra Kurćubića usvojena je na hitnoj telefonskoj sednici predsedništva FK Spartak.

To je epilog serije lošijih rezultata Plavih golubova u prolećnom delu prvenstva, koji su nakon 7 odigranih kola zabeležili 5 poraza. Kurćubić je ponudio ostavku predsedniku FK Spartak Draganu Simoviću, a s posle celodnevnih razgovora ostavka je i usvojena i dirigentska palica predata Stevanu Mojsiloviću.

- Na sednici predsedništva odlučili smo da prihvatimo ostavku Pece Kurćubića, imali smo veoma malo vremena da reagujemo, ali mislim da smo našli adekvatni rešenje. Stevan Mojsilović je jesenas bio na čelu Omladinske škole, ali je zbog angažmana u Iranu posle par meseci napustio klub. Radi se o proverenom stručnjaku od koga očekujemo da unese svežu krv u ekipu i u ostatku prvenstva uz njegovo iskustvo i znanje privedemo prvenstvo po planu - rekao je potpredsednik Spartaka Branislav Savić.

Zbog uskršnjih praznika, Mojsilović će u ponedeljak preuzeti ekipu, a već u naredni petak će voditi ekipu protiv ekipe Napretka u Kruševcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markec

    12. april 2015 | 00:35

    Jadni igraci spartaka sa ovim trenerom!! Treba ugasiti fudbal u srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA