ISPOVEST KAPITENA SITIJA: Mama mi nije dala da pređem u Junajted!

Vensan Komapni bio velika želja Aleksa Fergusona u momentu dok je, kao 17-godišnji dečak, nosio dres Anderlehta

  • 0

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani priznao je engelskim medijima da je bio blizu prelaska u Mančester junajted, ali da je njegova majka stoprirala transfer tada 17-godišnjeg defanzivca.

Kompani je bio velika Fergusonova želja dok je igrao za Anderleht, ali majka belgijskog reprezentativca nije dala sinu da se otisne tako rano u svet. Barem ne dok ne završi školu.

- Junajted se raspitivao za mene, ali sam tada imao svoje prioritete. Išao sam u školu, a majka je bila ubeđena da je za mene najbolje da prvo završim obrazovanje, a potom sledi fudbal - rekao je Kompani engelskim medijima i dodao:

- Danas mi je velika čast što sam kapiten Sitija. Dajem svoju krv i znoj u njegovom dresu i želim uspeh isto koliko i vlasnici.

Komapni je odigrao samo 45 minuta u porazu svog ima od Junajteda, a krajem prvog poluvremena sudija mu je progledao kroz prste dajući mu samo žuti karton nakon prekršaja nad Blindom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA