Milinković: Izborili smo se sa pritiskom

Trener Partizana izjavio da su njegovi igrači potrošeni posle zgusnutog ritma utakmica u prethodnih deset dana

  • 2

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom svog tima protiv OFK Beograda od 3:1 u utakmici 22. kola Superlige. Crno-beli su golovima dvojice tinejdžera, dvostrukog strelca Živkovića i Ivana Šaponjića, došli do trijumfa kojim su sačuvali pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu.

- Treća utakmica u poslednjih deset dana, želeli smo da održimo prednost na tabeli, izborili smo se sa pritiskom, iako je bilo oscilacija jer su igrači potrošeni, ali najvažnije je da smo pobedili - rekao je Milinković novinarima posle utakmice, dodavši da je teren bio u očajnom stanju i da je bilo teško razviti igru u takvim uslovima.

On je istakao da se već okreće meču protiv Mladosti iz Lučana i dodao da njegov tim želi da dočeka derbi sa pet bodova prednosti na tabeli.

- Danas smo iskoristili svoje prilike, ali i greške protivnika. Bilo je dosta dobrih stvari u igri - rekao je Milinković i dodao da nije video da je kod gola Živkovića postojao ofsajd.

Trener OFK Beograda Dejan Ðurđević rekao je da je Partizan kaznio velike greške njegove ekipe.

- Teren nije dozvolio kvalitetnu igru, a Partizan je iskoristio naše kardinalne greške. Otkada vodim ekipu ovakve greške nisam video. Zalaganja je bilo, ali nismo iskoristili dve šanse kod rezultata 0:0. Primljeni gol na početku drugog poluvremena nas je sasekao i Partizam je onda do kraja održavao prednost Bili su bolji upravo za te golove - rekao je Ðurđević.

On nije želeo da komentariše prvi gol Partizana, rekavši da je to "posao drugih".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA