LŠ: Nula u Madridu, Mandžukić u krvi urlao na Mažića! Juventusu dovoljan sumnjiv penal! (VIDEO)

Atletiko Madrid i Real remizirali su na Visente Kalderonu (0:0), dok je Juventus pobedio Monako u Torinu sa 1:0

  • 19

Prštalo je sve u četfrtfinalu Lige šampiona u madridskom derbiju na Visente Kalderonu gde su AtletikoReal odigrali meč bez golova, ali je utakmica bila veoma sadržajna. U drugom duelu, Juventus je posle sumnjivog penala, koji je realizovao Vidal, došao do minimalne pobede nad Monakom 1:0.

Krvavi Mandžukić psovao Mažića i njegove pomoćnike! (VIDEO)

U reprizi prošlogodišnjeg finala LŠ, nije bilo golova, ali smo videli veliki broj šansi, a utakmicu je obeležio i incident u drugom poluvremenu, kada je Mario Mandžukić pocepao arkadu posle duela sa Serhiom Ramosom, a zatim burno protestovao kod glavnog arbitra Milorada Mažića.

Srbin je dobro razumeo Hrvata, koji je bio vidno nezadovoljan dok mu je lice bilo obliveno krvlju, a sa njegovih usana su se mogle pročitati i neke ružne reči. Mažić mu je za to pokazao žuti karton.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kraljevski klub je izašao veoma ofanzivno i totalno je dominirao u prvom poluvremenu. Atletiko je spasio golman Jan Oblak, koji je čak šest puta odlično odbranio šuteve Bejla, Ronalda, Rodrigeza...

Prvu šansu imao je Geret Bejl već u 4. minutu meča, kada se našao u situaciji jedan na jedan sa Slovencem, koji je odbranio njegov udarac i prosledio loptu u korner. Zapretio je potom Kristijano Ronaldo u dva šuta iz slobodnih udaraca - prvi je išao ga golu, ali nije bilo problema za Oblaka, do je u drugom pogodio živi zid.

Pokušali su Modrić, Bejl i Rodrigez udarcima sa distance da donesu svojoj ekipi vođstvo, ali je njihve števe zaustavio čuvar mreže Atletika, dok je udarac hrvatskog reprezentativca završio tik iznad prečke. U samoj završici utakmice kraljevski klub je, uz šansu Bejla sa početka, imao možda i najbolju priliku za vođstvo pošto su se prilikom jedne kontre našli u situaciji tri na jedan pred golom Atletika. Međutim Benzema nije na najbolji način uputio pas ka slobodnom saigraču, i loptu je presekao štoper Atletika, pa je ona u nastavku akcije došla do Rodrigeza, koji je dobro šutirao ali je Oblak još jednom odlično reagovao.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U drugom poluvremenu je utakmica bila manje sadržajna, nije bilo mnogo posla za golmane, a Atletiko je za nijansu više dominirao na terenu. Ipak, ako nije bilo posla za golmane, jeste za arbitre, predvođene Miloradom Mažićem. Samo posle pet minuta drugog poluvremena, Mandžukiću je pukla arkada. Hrvat je bio besan što srpski arbitar nije sankcionisao duel sa Ramosom, pa je besno protestovao kod glavnog arbitra i njegovih pomoćnika dok mu se ukazivala pomoć. Atletiko je pokušao da napadne  Real u završnici, i preko Godina je umalo došao do prilike u poslednjih desetak minuta, ali je šut urugvajca posle gužve u kaznenom nakon kornera završio preko gola.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U drugom meču dana Juventus je pobedio Monako golom Vidala u 57. minutu sa bele tačke. Penalu je prethodio sumnjiv faul Karvalja nad Moratom, koji je teatralno pao u na ivici kaznenog prostora posle jednog vazdušnog duela. Juventus je bio dominantniji u prvom poluvremenu, igrao je bolje, stvarao šanse, ali nije preterano srljao i dobro je obezbedio svoj gol, koji je u slučaju kontri i šuteva iz daljine branio i Đanlujđi Bufon.

Posle primljenog gola, Monako je zaigrao angažovanije, Juve se povukao i vrebao šansu iz kontri i na kraju priveo meč kraju.

ATLETIKO MADRID - REAL MADRID

Atletiko Madrid: Oblak, Huanfran, Miranda, Godin, Sikeira, Gabi, Mario Suarez, Koke, Arda, Grizman and Mandžukić

Real Madrid: Kasiljas, Varan, Serhio Ramos, Marselo, Karvahal, Modrić, Kros, Džejms, Bejl, Ronaldo i Benzema.

JUVENTUS - MONAKO

Juventus: Bufon, Lihtštajner, Bonući, Kiejelini, Evra, Vidal, Pirlo, Markizio, Pereira, Tevez i Morata.

Monako: Subasić, Fabinjho, Kurzava, Karvaljo, Abdenour, Rađi, Kondobia, Mutinjo, Dirar, Carasko, Martial

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Liga Šampiona - četvrtfinale

Utorak

Atletiko Madrid - Real Madrid 0:0

Juventus - Monako 1:0

(Vidal 57 penal)

Sreda

Pari Sen Žermen - Barselona

Porto - Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcrslj

    14. april 2015 | 22:15

    Haha najjace kad se Mandzukic i Ramos guraju a uleti Mazic i kaze Mandzukicu "bezi tamo"

  • Interceptor

    14. april 2015 | 21:59

    Realno Mazic ubi u pojam Mandzukica al ne namjerno jednostavno se tako namjestio hajja

  • Jugoplastika

    14. april 2015 | 23:02

    Iskreno trebo je kazniti ramosa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA