Skandalozna izjava fudbalera Atletika: Ne možete da stavite Srbina da sudi ovakav meč!

Španski vezista besan na srpskog sudiju posle derbija sa Realom u okviru četvrtfinala Lige šampiona

  • 19

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić našao se na velikom udaru fudbalera Atletiko Madrida, posle derbija sa Realom u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

Na Mažića je sredinom drugog poluvremena besneo Mario Mandžukić, žaleći se na Srbina i njegove pomoćnike zbog jednog nedosuđenog faula, a nakon meča vezista Jorgandžija Mario Suarez je bio tvorac i više nego skandalozne izjave.

- Uz dužno poštovanje, ne možete da stavite Srbina da sudi ovakav meč. Iako se tvrdi da je jedan od najboljih arbitara, ovo je bilo jako loše deljenje pravde. Mislim da nije mogao da se nosi sa pritiskom ovakvog meča, a to sigurno nije opravdanje - rekao je Suarez.

S druge strane, Iker kasiljas je bio zadovoljan kako je Mažić delio pravdu.

- Smatram da je odradio vrlo dobar posao. Mogao je da bude malo striktniji, ali sigurno da je sudio kako treba i jednako za obe strane - jasan je Kasiljas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    15. april 2015 | 00:15

    Kukaj mali mario kukaj . . .

  • Dr. za rock and roll

    15. april 2015 | 03:38

    Pa da je bio spanac vi bi se tek tad poklali . Gledao sam sto vasih derbija i ponasanje. Vi ste bruka za derbi fudbal. Svakih 2 min tuca i ubacivanje svinjskih noga i glava i kokosojih noga i glava na teren. Mi smo zlo na trubinama a vi i na tribinama i terenu i uvek sudija izvice deblji krab. Ljudi da li vam je jasno da je ovo ziva istina kako nas i romski svet gleda u evropi a ne samo germanski i keltski. Da nemaju katalonju priznali bi kosovo odavno.

  • dijaspora

    15. april 2015 | 07:31

    Mazic je sudio odlicno. Nema tremu od "velikih " igraca, radi svoj posao I to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA