Ovako su se Pavlović i Kalinić zakačili! (VIDEO)

Duel dvojice košarkaša ispod koša završio se padanjem Pavlovića koji je odmah skočio i poleteo ka Zvezdinom igraču, ali su sukob sprečili njihovi saigrači

  • 14

Vrlo je nervozan Saša Pavlović bio u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, i to tamo gde niko nije očekiva, pred njegovim navijačima. Bilo je to očigledno od samog starta utakmice, brzo je ušao u problem sa faulovima, a često ulazio i u sukobe sa protivničkim igračima.

ZVEZDA NA KORAK OD EVROLIGE: Kalinić i Dženkins srušili Partizan za 2:1 u pobedama!

PESNICOM U MEĐUNOŽJE: Pogledajte kako je Pavlović udario Lazića! (VIDEO)

Tako je na početku druge četvrtine nasrnuo na Nikolu Kalinića posle jednog žestokog duela koji su imali njih dvojica pod košem crno-belih. Krilo crveno-belih je u tom trenutku oborio Baranina koji istog trenutka skočio i uneo mu se u lice, a ostali igrači su ih brzo razdvojili kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Brutalan faul Blažiča nad Mačvanom i nesportska lična (VIDEO)

Nešto kasnije Pavlović je imao još jedan izliv besa kada je udario pesnicom u međunožje Branka Lazića zbog čega je dobio tehničku grešku.

BLAŽIČ SAM U GROTLU GROBARA: Pogledajte zagrevanje Slovenca 90 minuta pre meča! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA