Radonjić: Članovi naše uprave nestali iz hale na poluvremenu!

Naši članovi uprave su nestali na poluvremenu, i to je bio malo neprijatna situacija za nas. Ali eto, uspeli smo da ih makar obradujemo pobedom, rekao je trener Zvezde posle utakmice nad Partizanom

  • 10

Košarkaši Crvene zvezde Telekom izašli su kao pobednici iz "pakla" Pionira i došli na korak od plasmana u finala ABA lige, kao i Evrolige.

Crveno-beli su uzvratili brejkom Partizanu i u nedelju će igrati za kraj serije koja se igra na tri dobijena meča.  Posle utakmice trener Zvezde Dejan Radonjić je konstatovao da je njegov tim odigrao najbolju utakmicu ove sezone u regionalnom takmičenju, ali i najavio još žešći okršaj u četvrtom duelu.

ZVEZDA NA KORAK OD EVROLIGE: Kalinić i Dženkins srušili Partizan za 2:1 u pobedama!

- Partizan je uzeo prednost domaćeg terena i očekivao sam ovako težak meč. Znali smo da će navijači dati poseban impuls, kvalitetnom i iskusnom Partizanu da napravi važan korak do prolaza dalje.

Crnogorski stručnjak je dodao da je košarkaška publika mogla da uživa u sjajnoj predstavi oba tima, naravno, sa akcentom na predstavu njegovih igrača.

BLAŽIČ SAM U GROTLU GROBARA: Pogledajte zagrevanje Slovenca 90 minuta pre meča! (VIDEO)

- Bio je ovo  izvanredan meč i naša najbolja utakmica u ABA ligi ove sezone. Mislim da je sa košarkaše strane moglo da se uživa, navijači su videli dva inspirisana i dobra protivnika, a mi smo na sreću bili bolji. Uzvratili smo brejk, sad idemo kući da se spremimo za novi duel, jer nas čeka još teži meč, još bolji Partizan i još vrelija atmosfera.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Radonjić je iznenadio novinare kada je rekao da su pojedini članovi kluba izbačenih iz hale na poluvremenu.

- Naši članovi uprave su nestali na poluvremenu, i to je bio malo neprijatna situacija za nas. Ali eto, uspeli smo da ih makar obradujemo pobedom.

Na pitanje da pojasni šta se dogodilo, trener Zvezde je rekao:

- Ne bih mogao reći. Bili su pored terena, ali ih više nije bilo posle. Ne znam gde su nestali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dujo

    18. april 2015 | 23:51

    I od kad je Ćoki junior u upravi CZ?

  • bwa

    19. april 2015 | 00:06

    od kad su hijene u upravi fmp?

  • Dujo

    18. april 2015 | 23:50

    Bila su dvojica vodja sa upravom CZ, a to sto su ti ljudi iz uprave iz solidarnosti sa njima napustili dvoranu je njihov problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA