Detalj iz Pionira posle derbija koji čuva ono malo normalnog na mečevima Zvezde i Partizana! (FOTO)

Dešavanja na terenu su po ko zna koji put pala u drugi plan zbog incidenata posle meča

  • 12

U celom ludilu koje prati okršaje košarkaša Crvene zvezde i Partizana postajemo željni onih najnormalnijih poteza i gestova na terenu, svojstvenim sportistima.

Telegrafov album iz Pionira: Lude i nezaboravne fotke sa Večitog derbija!

Tako danas posebno komentarišemo detalj sa kraja četvrte utakmice polufinalne plej of serije između večitih rivala, u kojoj su trijumfovali crveno-beli i obezbedili borbu za šampionski prsten i mesto u Evroligi naredne sezone.

Radonjić konačno pretekao Vujoševića u međusobnim pobedama u derbiju!

Partizan je tako ostao bez učešća u najelitnijem takmičenju, i igrači Duška Vujoševića, koji su se lavovski borili, nisu krili razočaranje zbog konačnog ishoda serije.

Nakon što su crveno-beli bez mnogo pompe zajedno na terenu proslavili pobedu, kapiten Luka Mitrović i jedan od najboljih igrača ekipe Dejana Radonjića Nikola Kalinić prišli su igračima Partizana i čestitali im na borbi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mislim da je to nešto o čemu se ne bi trebalo pričati, najnormalnije je čestitati protivniku po završetku utakmice. To je rutina posle svake utakmice, pa zašto ne bi bila i na derbiju - rekao je Mitrović posle derbija.

Ipak, ovo je pogotovo pozitivan gest jer je tokom serije bilo nekoliko duela na terenu igrača obe ekipe, koji nisu u sportskim granicama.

Najlepši momenat derbija: Kapiten Zvezde pomaže Muriću da ustane, dok crveno-beli trče kontru (FOTO)

- Što se tiče incidenata na terenu, dešavali su se zbog važnosti utakmice. To je čisto sportski. Ja lično se ne ljutim, sve se dešavalo u žaru borbe, nemam ni protiv koga ništa lično. Čarke i provokacije su deo sporta, i mi nemamo problem sa tim - poručio je Kalinić.

Ironično, crveno-beli su morali da se štite peškirima od gomile tvrdih predmeta koji su poleteli sa tribina, a kasnije je došlo do fizičkog sukoba između trenera crno-belih Duška Vujoševića i člana Skupštine Crvene zvezde Stevana Sojića.

Bar je na terenu sve bilo normalno i sportski.

PARTIZAN: Ko je huliganu sa šipke dao šansu za napad na trenera Vujoševića?

ZVEZDA: Vujošević napao člana Uprave sa fakultetskom diplomom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazimestan

    20. april 2015 | 20:18

    Lepa slika,bravo Luka,pravi kapiten,bravo i Kalina,a i bravo za ceo nas tim,gospodski su sve odradili,bravo Zvezdo!

  • DURLA

    20. april 2015 | 22:42

    Gore od toga da ne znas da igras je to da ne znas da gubis!

  • Nikola delije

    20. april 2015 | 21:38

    Idemo sada u finale..sigurno mislimo da ce mo buducnost ili cedevitu lako pobediti...Cedevita hah kada je igrala protiv buducnosti igrala je kao Barselona !! !! !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA