Detalj iz Pionira posle derbija koji čuva ono malo normalnog na mečevima Zvezde i Partizana! (FOTO)

Dešavanja na terenu su po ko zna koji put pala u drugi plan zbog incidenata posle meča

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DURLA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ица ЦЗВ

    21. april 2015 | 13:17

    Лука је за све вас Господин. Змај. Капитен. Наравно,капитенски. Браво Лука. Браво Калина. Браво Ђенка. Браво Јово. Браво Маркусе. БРАВО ЗВЕЗДО

  • Zvezdaš veteran

    21. april 2015 | 11:36

    Da bi utakmice bile lepe, borbene i kvalitetne moraju da učestvuju DVA tima. Partizan je sigurno takav tim i time je uspeh Zvezde veći. Ponižavanje pobedjenog protivnika pokazuje samo koliko je sitan, primitivan i za žaljenje onaj koji to čini. Partizan je jedini dostojan rival Zvezdi u Srbiji, sa dugom, bogatom i uspešnom tradicijom i ko je iole pošten to mora da poštuje. Marko Miljanov je napisao knjigu "O čojstvu i junaštvu" koju bi mnogi morali da pročitaju da bi nešto shvatili o odnosima prema protivniku. To se posebno odnosi na Vujoševića koji, iako je Crnogorac izgleda nije proičao ni korice te knjige. Njega bi stvarno trebalo izolovati iz sporta uopšte. Pa kakav je to pedagog koji šamara i "svoje" igrače a posle i protivničke navijače.Dule, sram te bilo a Partizanu sve čestitke jer je izgubio od boljeg.

  • Zvezdaš veteran

    21. april 2015 | 11:35

    Da bi utakmice bile lepe, borbene i kvalitetne moraju da učestvuju DVA tima. Partizan je sigurno takav tim i time je uspeh Zvezde veći. Ponižavanje pobedjenog protivnika pokazuje samo koliko je sitan, primitivan i za žaljenje onaj koji to čini. Partizan je jedini dostojan rival Zvezdi u Srbiji, sa dugom, bogatom i uspešnom tradicijom i ko je iole pošten to mora da poštuje. Marko Miljanov je napisao knjigu "O čojstvu i junaštvu" koju bi mnogi morali da pročitaju da bi nešto shvatili o odnosima prema protivniku. To se posebno odnosi na Vujoševića koji, iako je Crnogorac izgleda nije proičao ni korice te knjige. Njega bi stvarno trebalo izolovati iz sporta uopšte. Pa kakav je to pedagog koji šamara i "svoje" igrače a posle i protivničke navijače.Dule, sram te bilo a Partizanu sve čestitke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA