Nesigurni Troicki ispao na startu turnira u Bukureštu!

Srpski teniser je dobro počeo meč, ali se onda u njega uvukla velika nesigurnost i protivnik je vrlo lako preokrenuo rezultat i došao do pobede

  • 3

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Bukureštu pošto je posle velike borbe poražen od Danijela Himeno Travera sa 7:5, 3:6, 1:6.

Odlično je počeo drugi reket Srbije meč, osvajanjem prvog seta i to sa tri napravljena brejka, ali je onda usledio pad u drugom setu kod obojice igrača koji nisu imali sigurnosti na svom servisu i olako gubili gemove na svoj servis, ali je Španac bio koncentrisaniji i psihički stabilniji pa je napravio jedan brejk više.

U odlučujućem setu je naš teniser potpuno ispao iz ritma udaraca i psihički iz meča, pa je olako dozvolio protivniku da osvoji pet uzastopnih gemova i dođe do pobede.

Ovo je veliki udarac za srpskog asa koji nije uspeo da prođe ni prvo kolo turnira iz serije 250, tako da se može konstatovati da je u krizi forme i rezultata.

Pored njega na turniru u prestonici Rumunije učestvuje i Dušan Lajović koji u prvom kolu igra protiv Jirgena Zopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazimestan

    20. april 2015 | 20:28

    Jadničak,mora da je gledao kosarku pa mu nije dobro...

  • Di

    21. april 2015 | 00:15

    Ma dobro,možda manja koncentracija,velika pauza,izgaranje u želji za (ponovnim) dokazivanjem.Viktor će opet biti onaj stari,sigurna sam.Pa makar i za inat!

  • momazver

    21. april 2015 | 00:25

    Oborio mi tiket.Uf baš sam ljut. Sa tih NEosvojenih 7 hiljada ziveo bih 10 dana..ladno...A reko sam sebi NIKAD NE IGRAJ NA NAŠE. N E P R E D V I D I V I SU. AL NE VREDI . Napravi me na soma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA