Zvezda pravi tunel podrške u Pioniru!

Marketing crveno-belih pripremio je novu akciju za navijače pred meč sa Cedevitom

  • 15

Marketing tim Crvene zvezde pripremio je novu akciju za finalnu seriju ABA lige protiv Cedevite. Naime, u planu je da se u tunelu Pionira od svlačionica, pa do samog izlaska na parket postave fotografije navijača.

Akcija se sprovodi pod nazivom "Zvezdin tunel podrške", i podrazumeva da će se u tunelu kojim se izlazi na parket Pionira naći fotografije, tekstovi i parole, kao i ostali navijački rekviziti, koje će  i igrači predvođeni kapitenom Lukom Mitrovićem ugledati kada budu izlazili na teren u prve dve utakmice pred svojim navijačima.

Da li će Delije moći i na fudbal i na košarku? Ovo su TERMINI finala ABA lige!

Besni Bobi kakvog do tada niste videli, i još 4 stvari koje su obeležile duele Zvezde i Cedevite! (VIDEO)

Svi navijači koji žele da se njihove fotografije ili navijački rekviziti nađu u tunelu hale mogu ih predati u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u četvrtak i petak od 10 do 18 časova, dok se predlozi za grafička rešenja, tekstove i parole mogu slati na adresu marketing@kkcrvenazvezda.rs (format A5).

Foto: Twitter/Милосавльевич Foto: Twitter/Милосавльевич

Podsetimo, Crvena zvezda je ove godine napravila sličnu akciju na duelu Evrolige protiv Kuće Laboral, kada su posle ubistva Marka Ivkovića i crveno beli bili kažnjeni utakmicom bez publike. Tada su na stolicama Pionira izlepljene fotografije navijača, koji su na taj način želeli da pruže podršku svojim miljenicima.

Prvi meč finalne serije između Crvene zvezde i Cedevite na programu je u subotu, 25. aprila od 21.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA