Da li će Delije moći i na fudbal i na košarku? Ovo su TERMINI finala ABA lige!

Ukoliko na 148. Večitom derbiju ne bude vanrednih dešavanja, navijači Crvene zvezde će imati sat vremena da stignu od Marakane do Pionira i gledaju prvu utakmicu finala ABA lige

  • 7

Crvena zvezda je dobila protivnika u finalu ABA lige. To će biti ekipa Cedevite, koja je pobedila Budućnost u Morači u petom meču polufinalne serije.

Crveno-beli imaju prednost domaćeg terena u finalnoj seriji, pa će prva dva meča igrati u Beogradu u hali Pionir. Utakmice su na programu za vikend 25. i 26. aprila, a ono što navijače Zvezde najviše zanima je u kom terminu se igra prvi meč serije, pošto se on poklapa sa danom odigravanja 148. Večitog derbija

ABA liga je na po završetku polifinala objavila termine meča, i zvezdaše će obrdovati podatak da se meč u subotu igra u terminu od 21.00, pa će moći da stignu i na fudbal i na košarku.

Meč na stadionu Rajko Mitić između Zvezde i Partizana počinje od 18 časova, i trebalo bi da se završi do 20.00 pa će pristalice crveno-belih imati sat vremena da stignu na meč košarkaša svoje ekipe.

Ipak, treba napomenuti i da posle derbija nije jednostavno stići od Marakane do Pionira, pošto neke ulice znaju da budu blokirane od strane Žandarmerije, kako ne bi došlo do bliskog susreta suprotstavljenih grupa navijača.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

TERMINI FINALNE SERIJE ABA LIGE

25. april, 21.00 - Crvena zvezda - Cedevita

26. april, 20.30 - Crvena zvezda - Cedevita

29. april, 20.30 - Cedevita - Crvena zvezda

30. april, 20.30 - Cedevita - Crvena zvezda

2. maj, 20.30 - Crvena zvezda - Cedevita

Sve o 148. Večitom derbiju možete saznati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA