Provokativna fotografija Zvezdinog fudbalera uoči derbija!

Mamadu Mbođ je na svoj Instagram profil postavio sliku kojom provocira navijače Partizana

  • 31

Ostao je još dan pred 148. Večiti derbi, a peckanja između igrača Crvene zvezde i Partizana uveliko su počela. Ovoga puta u prvom planu je Zvezdin Senegalac, Mamadu Mbođ, koji je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja provocira navijače crno-belih.

Ninković pred derbi: Ne znam ni sve igrače koji igraju u Zvezdi!

ORLANDIĆ ODGOVORIO NINKOVIĆU: Ako Bog da, upoznaćete nas na derbiju!

Iako još uvek nije debitovao na zvaničnim utakmicama Zvezde, Mbođ je van terena i na društvenim mrežama prava Zvezda i redovno zabavlja navijače, koji se smeju na njegove komentare, najčešće na lošem srpskom jeziku, za koji mu najverovatnije pomaže Gugl prevodilac.

Mamadu je ovoga puta pred derbi na svoj provil postavio neprimerenu fotografiju za jednog fudbalera večitih rivala. Na njoj je i parola u kojoj se koriste vulgarne reči, a koriste je pristalice ekipe sa Marakane, kojom su komentarisali dominaciju svoje ekipe u Večitim derbijima, pre nego što je nastupila serija Partizana.

Pogledajte i sami šta je postavio Mbođ.

Printskrin: Instagram.com/mamadou_mbodj Printskrin: Instagram.com/mamadou_mbodj

Sve o predstojećem 148. Večitom derbiju pratite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    24. april 2015 | 10:02

    Zato je i doveden pacenik. Vise je proveo na Tviteru nego na terenu.

  • TtT

    24. april 2015 | 12:08

    Ocigledno da decko nije upoznat sta predstavlja Srpski derbi, kakve su tenzije pred isti i kakve bi probleme sebi mogao da napravi ovakvim provociranjima i glupostima... Sutra kad ga neki ludak napadne na ulici djavo ce mu biti kriv...

  • Zez

    24. april 2015 | 11:56

    Odmah se vidi da je moron,a odgovor na to je postoje crno bele krave,crveno bele ne postoje mogu samo DA je ofarbaju,drugo na kravu ne skace krava nego bik,pa ste zato vi delije - gejlije..kad si glup bolje ne moj nista da objavljujes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA