OPSTA TUČA DELIJA I GROBARA: Ovako se završio derbi 2007. kad su bili radovi na Autokomandi!

Slučajnost ili ne, ali i te godine izvođeni su radovi na Autokomandi a posle pobede crno-belih od 4:2 usledila je masovna tuča na ovoj beogradskoj raskrsnici

  • 12

Večiti fudbalski derbiji između Partizana i Crvene zvezde uvek su imali epitet više od igre. Tako je bilo i 2007. godine baš u junu mesecu kada se renovirala Autokomanda, kao i ove godine. Grupe navijača Crvene zvezde i Partizana potukli su se na beogradskoj Autokomandi posle fudbalske utakmice ta dva tima, u kojoj je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa 4:2, upisavši prvi trijumf posle šest godina.

Najveći problem tada posle utakmice je bio na potezu od Autokomande do Slavije, gde je zbog radova na putu bilo više kamenica, koje su navijači koristili za međusobno gađanje i za gađanje policije.

Da li je ovo samoposluga za huligane? Nikad više ''oružja'' pored Marakane! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedna osoba je tada teže povređena, a 12 lakše u sukobima navijača Crvene zvezde i Partizana tokom intervencije policije u centru Beograda.

Među lakše povređenima bilo je osmoro policajaca i četiri građanina. Posle te utakmice koja je odigrana na stadionu Crvene zvezde, privedeno je 27 osoba, a protiv pet je sproveden krivični postupak.

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Комуниста

    24. april 2015 | 21:28

    Дајте фотке из 70' када се у Београду играо фудбал. Како су се понашали навијачи. Едукујте децу. Знамо демократско навијање и играње фудбал.

  • luka

    24. april 2015 | 20:56

    neka bude tako i ove da pobedi partizan tradicija na nasoj strani128derbi i138derbi i 148 repriza .

  • gru

    24. april 2015 | 21:36

    Siledzije zive za ovo od derbija do derbija, mrs u Ukrajinu pa se tamo izivljavajte...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA