Navijači Partizana i dalje veruju u penal na Derbiju! (FOTO)

Jedan navijač crno-belih nam je poslao dva tiketa koje je odigrao u kladionici da će biti jedaesterac za njegov tim u 148. večitom derbiju

  • 1

Dugo, dugo, a kada bismo njih pitali predugo čekaju navijači Partizana na jedanaesterac u korist njihovog tima u večitim derbijima. Još od 1995. godine kada je Damir Čakar bio precizan sa bele tačke nije sviran penal za crno-bele u duelima sa Crvenom zvezdom.

Ipak, ni taj vremenski period dug dve decenije nije narušio optimizam među pristalicama ekipe iz Humske koje se nadaju da bi baš u 148. večitom derbiju Milorad Mažić mogao da dosudi najstrožu kaznu za njihovu ekipu na Marakani, a oni najveći optimisti bili su spremni da se klade u to.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tako je jedan navijač Partizana uložio novac na kladionici da će biti dosuđen jedanaesterac za crno-bele, međutim, ono što nas je još više zapanjilo jeste da je odigrao još jedan tiket na kome se kladio protiv svoje ekipe, tačnije da će Partizan promašiti penal na utakmici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svoju odluku da ovako nešto uradi nam je ukratko obrazložio time da zato što dugo godina nije bilo jedanaesterca to će biti preveliki pritisak na izvođača kome će ovaj morati da podlegne.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pratite sve o 148. Večitom derbiju OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA