Koreografija navijača Benfike najbolja u istoriji? Fejsa tragičar protiv Porta (VIDEO)

Srpski vezista propustio možda i najbolju priliku u 84. minutu, dok je na tribinama Luža viđena neverovatna atmosfera

  • 2

Navijači Benfike su priredili možda i najbolju koreografiju ikada viđenu u Portugaliji, ali su njihovi i Portovi fudbaleri pokazali prosečnu igru u derbiju koji je verovatno odlučivao o tituli. Luž nije video golove, a jedan od glavnih krivaca za to je i Ljubomir Fejsa - 0:0.

Srpski reprezentativac je u 84. minutu imao jednu od najboljih prilika kada je jedan odbitak sa pet metara posla visoko ''preko stadiona''. Ipak, Benfika nije kažnjena i ostali su an tri boda viška pet kola pre kraja.

Elem, da se vratimo na koreografiju. Fudbalere Porta dočekala je uzavrela atmosfera i oko 65.000 gledalaca, koji su Luž ofarbale u crveno-belu boju.

U jeku borbe za šampionske podove Lisabonom je odjeknula i informacija da Čelsi i Roma žele Andriju Živkovića koji je već viđen kao novo pojačanje Benfike. Portugalci prenose da borba počinje, ali da je Benfika u blagoj prednosti zbog dobrih odnosa sa Partizanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA