Gvardiola: Murinjo, hvala ti na poverenju!

Trener Barselone ironično odgovorio na prozivke iz Madrida da je "poznato ko mora da osvoji Ligu šampiona"

  • 0

Počeli su... Iako je Milan taj koji je sudijskim odlukama oštećen u mečevima sa Barselonom, to je bila idealna inicijalna kapisla za Žozea Murinja da otpočne verbalni rat protiv Barselone. Ono što je ceo svet očekivao, sada dobija zamajac, jer prethode žestoki okršaji Madriđana i Katalonaca za trofeje u Primeri i Ligi šampiona.

Sve je započeo Zlatan Ibrahimović koji je rekao da "zna kako se oseća Murinjo kada dođe na 'Kamp Nou'". Portugalac je to jedva dočekao i podsetio "ko mora da osvoji Ligu šampiona"... Sada se oglasio i strateg Barselone, Pep Gvardiola.

- Zahvaljujemo se Murinju i Real Madridu na "poverenju" koje imaju u nas. Ipak, za mene sva četiri tima u Ligi šampiona imaju podjednake šanse da osvoje trofej - rekao je Gvardiola.

Jasno je svima u Kataloniji da ih u polufinalu očekuje rival koji je po kvalitetu slabiji od njih, ali ima milion motiva da im se osveti za sudijske krađe od pre tri godine. 

- Neće nam biti lako. Čelsi je pisao istoriju poslednjih par godina u engleskom fudbalu. Uz nas i Mančester junajted je poslednjih godina konstantno bio u samoj završnici Lige šampiona. Imaju sjajne igrače i pokazali su za šta su sve sposoboni, tako da sa maksimalnim respektom i oprezom ulazimo u duele sa njima - poručio je Gvardiola.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA