TAJ UDARAC NE BI PODNELI NAVIJAČI BORUSIJE: Bekenbauer kaže da bi Klop mogao da zameni Gvardiolu!

Legenda nemačkog fudbala i počasni predsednik Bavaraca smatra da bi trener koji je doneo najveće uspehe "milionerima" u 21. veku mogao da jednog dana vodi njihovog najvećeg rivala

  • 0

Počasni predsednik Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer rekao je da se nada da će Pep Gvardiola ostati na klupi minhenskog tima najmanje još godinu dana, ali da bi u budućnosti mogao da ga nasledi Jirgen Klop.

- Ne mogu da zamislim da Gvardiola ode iz Bajerna. On voli Minhen i pravi dobre rezultate, ali nikad se ne zna šta može da se dogodi. Ipak, mislim da bi Klop bio uspešan u Bajernu, što sam u vreme kada sam bio izvršni predsednik govorio. Pitanje je samo koliko će dugo Pep ostati u Minhenu, nadam se dugo - rekao je Bekenbauer.

Nemački mediji preneli su da su čelnici Mančester Sitija obnovili interesovanje za Gvardiolom jer se očekuje odlazak Manuela Pelegrinija, dok će Klop na kraju sezone napustiti Borusiju iz Dortmunda.

Gvardioli ugovor sa nemačkim velikanom ističe 2016. godine, a za sada ima uspešnu sezonu pošto je na korak od odbrane titule Bundeslige i plasirao se u polufinale Lige šampiona, dok je u Kupu Nemačke ispao u polufinalu i to baš od Borusije iz Dortmunda posle slabijeg izvođenja jedanaesteraca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA