Koreografija BASTA na tribini: Ne zbog Dušana, već zbog očajnog Milana (VIDEO) (FOTO)

Navijači Milana su izgubili strpljenje i za svoje ljubimce i za rukovodstvo i za Silvija Berluskonija i poslali im vrlo jasnu poruku

  • 0

Navijači Milana više ne mogu da trpe ono što se događa njihovom voljenom timu! Od nekadašnjeg velikana italijanskog i evropskog fudbala ostalo je samo ime, jer se "rosoneri" već dve sezone muče na Apeninima i tavore u središnjem delu tabele, a to njihovi tifozi, poznati pod imenom "Kurva sud" više ne mogu da podnesu.

Zato su na utakmici protiv Đenove, koju je njihov tima izgubio, napravili veoma interesantnu koreografiju sa samo jednom porukom koja se, verovatno, odnosila i na igrače na terenu, i na trenera Inzagija i na rukovodstvo kluba, ali i na samog predsednika Silvija Berluskonija koji u 30-godišnjem vođenju Milana nije imao period ovako loših rezultata.

Navijači "crveno-crnih" nisu koristili nikakvu pirotehniku, nikakve transparente, šetalice i ostalo, već su svojim telima ispisali samo jednu reč - "Basta", što u prevodu na srpski znači "Dosta je". Sada moramo da sačekamo reakciju čelnih ljudi milanske ekipe i vidimo da li su u potpunosti shvatili ono što im je poručeno.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA