Brutalni trening srpskog MMA borca koji će vas raspametiti! (VIDEO)

Pogledajte na koji način treninra jedan od naših najboljih boraca, Darko Stošić

  • 36

Treninzi najboljih MMA boraca moraju da budu brutalni, što nam dokazuje i ovaj snimak jednog od najboljih srpskih teškaša, Darka Stošića.

Borac, o kom smo već pisali, oduševio je ljubitelje ovog sporta na FFC-u u Sarajevu nokautom već u prvom minutu, a sada je podelio delove svojih treninga zbog kojih je imao i samo jedan poraz u 2014. godini.

Sledeća borba očekuje ga 29. maja.

Stošić trenira u klubu MMA akademi, dva puta je nastupao na “Tesla fajt čempionšipu”, na kojima je ostvario pobede protiv Željka Sarića i Rzvana Kunijeva. Jedini poraz doživeo krajem 2014. godine od Jirija Pročaka.

Pritnskrin: Youtube/MegaPromotionSystem Pritnskrin: Youtube/MegaPromotionSystem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirkoni

    2. maj 2015 | 14:42

    Želim ti sve najbolje, a sebi želim da te nikada ne sretnem ...

  • Zoki

    2. maj 2015 | 16:20

    Tesla fajt???Sigurno bi gospodin Tesla bio ponosan sto se njegovo ime koristi u tako umnom sportu.Nemam ni mrvu razumevanja za ovako debilno nasilje pod parolom sporta,ovo nije sport sigurno,sve drugo mozda jeste ali sport nije.Momci jedva sklapaju reci i recenice a neki se basao da nazove turnir na kom se oni tuku Tesla fajt!?Morbidno.

  • Milan

    2. maj 2015 | 16:05

    Dečko je odrastao u Lacarku, pored Sremske Mitrovice, i mnogo je dobar momak, dobar dzudista, a sada i odličan MMA borac. Ti sto misliš da nije imao dobar na meč, stani mu na crtu, jer po tvojoj priči, ti si iznad njega, pa mu delis savete. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA