Partizan dobio novog sponzora!

Ako želimo da pariramo i drugim klubovima u Evropi, ne samo rezultatima već i po načinu rada i infrastrukturi, onda moramo da radimo na tome. Naša želja je da Partizan bude moderan klub sa evropskim sistemom rada i menadžmentom, poručio je generalni direktor kluba Miloš Vazura

  • 9

Posle potpisivanja sponzorskih ugovora sa eminentnim kompanijama poput Ktitora i Zepter Internacional, sponzorskom pulu Fudbalskog kluba Partizan priključio se i vodeći maloprodajni lanac tehnike Laptop centar.

Kako je saopteno na sajtu crno-belih, ugovor je sklopljen do kraja sledeće sezone, a parafirali su ga direktor Laptop centra Stevica Kujundžić i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

- U korak sa šampionskim ambicijama i rezultatima idemo i ka ostvarenju našeg biznis plana. Ako želimo da pariramo i drugim klubovima u Evropi, ne samo rezultatima već i po načinu rada i infrastrukturi, onda moramo da radimo na tome. Naša želja je da Partizan bude moderan klub sa evropskim sistemom rada i menadžmentom - rekao je Vazura.

NEMCI KUPUJU PARTIZAN?! Tri velike firme samo čekaju zakon da ulete u Humsku!

milos vazura

Laptop centar će novim ulaganjem u sport ponuditi armiji navijača „parnog valjka“ potpuno nov koncept prodaje tehničkih uređaja, koje će moći da koriste kako na samim stadionima, tako i da iz svojih domova prate utakmice i uživaju u drugim aktivnostima, ali i da ispunjavaju profesionalne obaveze po najvišim standardima, po čemu je Laptop centar prepoznatljiv godinama.

- Laptop centar će nastojati da svojim iskustvom i tehnološkim znanjem pomogne Partizanu da do kraja ove sezone i tokom cele sledeće godine ostane najbolji u okvirima Srbije, ali i uspešno zakorači na međunarodnu scenu. Potpisivanje ugovora sa Partizanom je velika podrška klubu, ali i ovaj put imamo zajednički cilj da ostanemo najbolji u svojim oblastima - poručio je Stevica Kujundžić, generalni direktor kompanije Laptop centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi pfc

    4. maj 2015 | 16:13

    Od onih prvih 50000 mesecno, od onih drugih 25000 godisnje, a od ovih 100€. Koliko? Smesni su vasi sponzori, nadjite jednog ali kvalitetnog koji je spreman da ulozi bar milion, dva godisnje.

  • Srba

    4. maj 2015 | 15:59

    OMG...

  • Dragan

    4. maj 2015 | 18:48

    Internet navijačima i trebaju laptopovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA