GLUPI, SLABI I NESIGURNI! Ovo su razlozi zašto bilderi ubrizgavaju smrtonosni sintol u ruke! (FOTO)

Većina profesionalnih bodibildera to radi, jer ima opravdanje u novcu koji zarađuju od marketinga, ali rekreativci i tinejdžeri spadaju u grupu koja nema baš mnogo pameti kada ubrizgava sintol

  • 12
Arlindo de Souza, najveći bicepsi Printskrin:YouTube/Yofofo Jack

Mnogo bodibildera u svetu u današnje vreme ima nerealne snove, da budu što veći. Iz tog razloga oni rade sve što je potrebno, a nije zdravo ni dozvoljeno da bi povećali svoje obime, ruku, leđa, grudi, nogu, ramena itd..

Da, mnogi od njih ugrožavaju zdravlje ubrizgavajući mešavinu ulja i alkohola koja se popularno naziva Sintol i spada u grupu steroida..

NAPRAVIO ČUDOVIŠTE OD SEBE: Želeo je da bude Hulk, a sada mu je život ugožen i preti mu amputacija! (FOTO) (VIDEO)

UBRIZGAVA ALKOHOL I ULJE: Čoveku sa najvećim bicepsima na svetu preti spora i bolna smrt! (VIDEO)

Naročito je sve veći broj onih koji ih ubrizgavaju u ruke, kako bi imali ogromne bicepsa ali ne shvataju da liče na čudovište i da su im životi ugroženi i da postoji mogućnost da im amputiraju udove.

Mustafa Ismail

Evo tri najbitnija razloga zašto bodibilderi ubrizgavaju sintol

1. Bodibilderi su nesigurni

Nije tajna da mnogi bodibilderi na svetskom nivou imaju manjak samopouzdanja koje žele da sakriju velikim mišićima. Mišići im pomažu da se osećaju zaštićeni od "zastrašujuće" spoljnog sveta.

Takođe, mnogi akcioni filmovi promovišu mišićave heroje koji se bore i pobeđuju sve od čudovišta do nindža ubica.. Osim toga, mediji stalno pumpaju priče da veliki bicepsi oslikavaju snagu kod čoveka (zahvaljujući filmovima Arnolda Švarcenegera)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

2. Bodibilderi su glupi i žive u iluziji

Ima  mnogo bodibildera koji nemaju mnogo predznanja i inteligencije kada uđu u teretanu da vežbaju i o životu generalno. Ljudi koji ubrizgavaju sintol nisu mnogo pametni. Rizikuju infekcije, unutrašnja oštećenja samo da bi imali velike ruke. Kako god da gledate na to - glupo je.

Za one koji to još ne vide i ne znaju Sintol čini da izgledataju kao govno a sa druge strane je i zločin je prema telu..

Printskrin:YouTube/Yofofo Jack Printskrin:YouTube/Yofofo Jack

3. Pokrivanje slabosti

Veliki broj bodibildera profesionalaca IFBB federacije ali i drugih uzimaju sintol, ali ne samo to već tovare drugih hormona poput testosterona, insulina, hormona rasta itd.. Ipak od svega toga sintol je najopasniji.

Oni to rade kako bi sakrili svoje slabosti i "izbalansirali psihu" Najčešće se sintol injektira u ruke, ramena i trapezijuse. Sa jedne strane profesionalni bodibilder imaju razloga da ubrizgavaju sintol i druge supstance.

Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

Oni žive od toga, zarađuju velike sume novca slikajući se za časopise, promovišuću suplemente i na kraju zarađuju od takmičenje.

Primera radi Mister Olimpija, što je najveća titula u bodibildingu, dobija za prvo mesto 150.000 dolara plus još razne druge ugovre sa kompanijama za proizvodnju suplemenata i opreme.

Vrhunski bodibilderi mogu da zarade i do milion evra godišnje..Njihov je razlog sa te strane opravdan.

Ali, zašto to rade obični rekreativci koji nemaju nikakve koristi od toga osim što plaše decu po ulici nikome neće biti jasno...

( Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sisavac

    5. maj 2015 | 22:49

    Ovo su idioti i to nema veze sa ljudima koji vezbajju u teretani . Ima svega al ovo su bolesnici!

  • aki

    5. maj 2015 | 15:38

    ovo koriste pacenici koji su isli 2 dana u teretanu i ocekuju cudo. cilj je izgraditi telo a ne postati cudoviste.

  • BOZA ZEMUNAC

    5. maj 2015 | 21:58

    IDIOTI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA