UBRIZGAVA ALKOHOL I ULJE: Čoveku sa najvećim bicepsima na svetu preti spora i bolna smrt! (VIDEO)

Arlindo de Souza je priznao da u svoje ogromne bicepse ubrizgava mešavinu pod imenom "Sinatol", koja se pravi od ulja i alkohola i koja je sve popularnija među mladima u Brazilu

  • 35
Arlindo de Souza, najveći bicpsi na svetu Printskrin: Youtube/derlan lima

Kada vidite Arlinda de Souzu uglavnom se ili šokirate ili oduševite veličinom njegovih bicepsa. Ovaj Brazulac tvrdi da ima najveće bicepse na svetu zbog čega je postao poprilično popularan u svojoj domovini. Međutim, nedavno je ostavio bez teksta sve priznanjem da do njih nije došao prirodnim putem, već na veštački i to vrlo opasan način.

De Souza je priznao da u svoje bicepse ubrizgava mešavinu ulja i alkohola, koktel koji je poznat i pod imenom Sinatol, a koji je sve popularniji među mladim ljudima u Brazilu, ali koji može dovesti do tragičnog ishoda.

- Veliki broj bildera uzima ovaj koktel na pogrešan način i ja im to ne preporučujem. Opasno je "igrati" se sa tim. Moj prijatelj je umnro od toga. To me je jako pogodilo - ispričao je De Souza koji, međutim, nije ni posle toga odustao od ovakvog načina uvećanja mišića.

Lekari u Brazilu su izuzetno zabrinuti što je ova pojava uzela poprilično velikog maha među mlađom populacijom, jer smatraju da je korišćenje ovog "koktela" ravno samoubistvu.

- To je ravno samoubistvu, jer postoji velika mogućnost infekcije, a nakon toga bolna i spora smrt. U najboljem slučaju moramo im amputirati ruke. Ipak, njih to očigledno ne plaši, jer sve više ljudi vežba uz pomoć toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AArdvark

    27. april 2015 | 21:46

    Pa koliki kreten treba da budeš da poveruješ da su prirodni?

  • Pavle

    27. april 2015 | 21:13

    Ne razumijem...sta ovde ima da se vidi...katastrofa

  • BOZA ZEMUNAC

    27. april 2015 | 22:49

    ULJE STAVLJAM U SALATE.A ALKOHOL KONZUMIRAM.HA HA.OVAJ TIP JE BAŠ BOLESTAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA