Mitar ide u Premijer ligu, Partizanu 3 miliona evra!

Od prodaje srpskog napadača, pored Anderlehta, dobro će profitirati i Partizan

  • 8

Belgijski Anderleht pristao je da proda srpskog napadača Aleksandra Mitrovića engleskom Njukaslu, prenose mediji na Ostrvu, koji navode da će "svrake" na ime obeštećenja za bivšeg golgetera Partizana, uplatiti briselskom klubu 15 miliona funti!

Mitrović ove sezone igra u velikoj formi, postigao je 20 golova u Belgiji, a istakao se i u Ligi šampiona kao strelac protiv Arsenala i Borusije Dortmund. Dugo je u fokusu veliih evropskih klubova, Čelsija, Arsenala, Liverpula i Svonsija, ali najviše Njukasla, koji ga prati duže od godinu dana.

Mitrović promašio 6 gol šansi: Belgijanci tvrde da će to koštati Anderleht titule (VIDEO)

Bez obzira na to što su se klubovi dogovorili, transfer je i dalje daleko od realizacije, jer je preostalo da Mitrović dogovori uslove saradnje sa crno-belima, koji bi lako mogli da ispadnu u Čempionšip ukoliko nastave seriju očajnih rezultata. U prethodnih osam kola nanizali su čak osam poraza, a ispadanje iz lige bi sasvim sigurno stopiralo transfer srpskog igrača.

Od eventualnog transfera Mitrovića u Njukasl, profitirao bi i Partizan, koji je sa Belgijancima dogovorio 20 procenata od naredne prodaje napadača preko pet miliona evra, što znači da bi crno-beli inkasirali tri miliona evra!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA