Gvardiola pljuvao od muke, pa umalo zaplakao: Hit reakcije trenera Bajerna posle golova Barse! (VIDEO)

Bivši trener Barselone bio je posebno interesantan reporterima na Kamp Nou, koji su snimali njegove reakcije tokom čitavog meča

  • 0

Pep Gvardiola se vratio na mesto uspeha, gde je sa velikim uspehom vodio Barselonu pre nekoliko sezona. Ovoga puta je na Kamp Nou došao u taboru protivničke ekipe, ali je njegov Bajern isprašen sa 3:0 u prvom polufinalnom duelu Lige šampiona.

Trener Bavaraca istakao je pred meč da je nemoguće zaustaviti Lionela Mesija kada je u svom elementu i da nikakva taktika tu ne pomaže. Imao je tu nesreću da Argentinac baš protiv njegove ekipe pruži jednu od najboljih partija ove sezone, te je sa dva gola i asistencijom, faktički već rešio polufinalni duel.

BACIO GA NA D*PE: Mesi je osramotio Boatenga kao nikad niko pre! (VIDEO)

Mesi nije dozvolio Ronaldu da bude rekorder LŠ duže od jednog dana!

Španskim fotoreporterima je tokom meča posebno bilo interesantno ponašanje bivšeg trenera Barse, pa je jedna kamera sve vreme snimaka reakcije Gvardiole na klupi. On je energično vodio ekipu tokom čitavog meča pokraj aut linije, ali je već posle prvog gola energija počela da se pretvara u bes, koji nije mogao najbolje da kontroliše, pa je nekoliko puta pljunuo pored aut linije. Potom je bes zamenilo razočaranje, a na kraju, posle trećeg gola koji je Nojer primio, na licu Španca vidljiva je bila i tuga.

Zbog ove izjave se sada svi smeju golmanu Bajerna!

Pogledajte i sami njegove reakcije tokom meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA