Zbog ove izjave se sada svi smeju golmanu Bajerna!

- Pokazaću Mesiju ponovo ko je glavni, kao što sam to uradio na Svetskom prvenstvu - izjavio je Nojer uoči meča sa Barselonom, što je posle njihovog duela izazvalo podsmehe svetske javnosti

  • 23

Golman Bajerna Manuel Nojer bio je pravi junak svoje ekipe do 77. minuta polufinalne utakmice Lige šampiona koji je njegova ekipa igrala na Kamp Nou.

PRAVA BARSA RAZBILA LAŽNU: Mesijeva magija za 3 minuta srušila Bajern (FOTO) (VIDEO)

Reprezentativni golman Nemačke branio je fenomenalno sve dok Mesi po prvi put nije zatresao mrežu i postigao tada 77. gol u najelitnijem takmičenju. Nekoliko minuta kasnije Argentinac je ponovo poslao loptu iza leđa Nojera, da bi konačan rezultat postavio Nejmar u nadoknadi vremena i tako doneo Barseloni, po mnogima, nedostižnu prednost pred revanš, koji je na programu već u utorak.

Ipak, Manuel Nojer se ne slaže sa tim mišljenjem i veruje da njegova ekipa može da napravi pravi podvig u drugoj utakmici na Alijanc areni.

- Utakmica protiv Barselone je finale pre finala. Naš cilj je da napravimo čudo u Minhenu. Pre dve godine smo dominirali protiv Barselone u oba polufinalna meča, sada se situacija promenila. Ovoga puta oni nemaju problema sa povredama a Mesi se vratio u svoju najbolju formu. Znam da smo suočeni sa teškim zadatkom u revanšu, ali uveren sam da ćemo imati svoje šanse za podvig i prolaz dalje - izjavio je Nojer u najavi utakmice protiv Barselone.

On se posebno osvrnui na glavnu zvezdu Barselone, Lionela Mesija, i poručio je da će mu pokazati ko je glavni, ponovo, kao što je to uradio na Svetskom prvenstvu, kada je Nemačka pobedila Argentinu u finalu.

- Imam puno poštovanje za Mesija i sve što je postigao do sada. On je veoma skroman. Ali, ključno je da pokažeš autoritet kad si sa njim na terenu i da pokažeš ko je gazda kad se sretneš sa njim. To sam uspeo da uradim u finalu Mundijala i uradiću to ponovo - izjavio je Nojer.

Sada, nakon što ga je Mesi dva puta savladao u prvom polufinalu, čitav svet sa podsmehom se priseća njegovih hrabrih reči pre duela sa Barselonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danidevito

    7. maj 2015 | 10:09

    Kako je covek lobovao najboljeg golmana na svetu, kakva lakoca fudbala, kakav majstor genije doktor!

  • Soli 65

    7. maj 2015 | 08:33

    Kakav je ovaj igrac Mesi , pa ovi su smesni iz bajerna , a srpski zet katastrofa bolje da predje na tenis ...

  • Tkods

    7. maj 2015 | 08:57

    Nojer je sinoc bio jedan od najboljih u ekipi Bajerna, dosta toga je odbranio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA