OLIMPIJAKOS PRAVI DRIM TIM: Prvi stiže Vidić, a za njim i Robinjo?

Grčki mediji već danima pišu o dolasku bivšeg srpskog reprezentativca na "Karaiskakis" kao gotovoj stvari

  • 8

Transfer bomba u punom smislu te reči, barem, kada su u pitanju ljubitelji fudbala u Srbiji i Grčkoj, mogla bi da se dogodi posle 1. juna kada bude otvorena fudbalska pijaca u Evropi. Nemanja Vidić jedan od najboljih evropskih defanzivaca u XXI veku mogao bi da postane novi igrač Olimpijakosa.

Bivši srpski reprezentativac nikako se nije snašao u Interu posle dolaska iz Mančester junajteda i iza sebe ima najgoru sezonu u čitavoj karijeri zbog čega mnogi misle da će napustiti Milan na leto. Međutim, grčki mediji uveliko pišu o njegovom dolasku u Pirej kao gotovoj stvari i da se čeka samo zvanična potvrda.

Priče o dolasku iskusnog 34-godišnjeg štopera potvrdio je i sam predsednik Pirejaca Vangelis Marinakis koji je rekao da planira da svoj tim podigne na jedan još viši nivo.

Pored Vidića kao nova pojačanja Olimpijakosa na putu ka tom višem nivou najavljuju se i nekada velika zvezda evropskog i svetskog fudbala Robinjo, kao i Gvido Kariljo iz argentinskog Estudijantesa koji bi trebalo da čine udarni tandem u napadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumnjivi

    8. maj 2015 | 10:48

    Drim tim sa fudbalskim dedama. Prosek godina ce biti 35!

  • Jogogo

    8. maj 2015 | 10:30

    Drim tim sa propalim igračima.Da valjaju igrali bi u klubovima gde jesu,kakav crni olimpijakos!

  • Dusan

    8. maj 2015 | 13:40

    Prave staracki dom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA