LOŠE VESTI ZA SRBINA: Vraća se u klub koji ga ne želi!

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić, prema pisanju portugalskih medija, neće produžiti boravak u Sautemptonu i vratiće se u Benfiku

  • 2
FOto: AP/Tanjug FOto: AP/Tanjug

Nastavlja se lutanje Filipa Đuričića! Kako prenose portugalski mediji, srpski reprezentativac će se na leto najverovatnije vratiti iz Sautemptona u Benfiku koja i nije preterano zadovoljan ovakvim razvojem sitiacije.

Đuričić je u redove Svetaca stigao zimus na pozajmicu čiji je glavni protagonista bio Ronald Kuman, ali kako sada stvari stoje klauzula o opciji otkupa neće biti aktivirana.

Navijači Sautemptona ne znaju ko je Filip Đuričić (FOTO)

Srbin je ove sezone odigrao samo šest mečeva za Svece, a dva puta je bio starter. Štaviše, veći deo vremena provodi u rezervnom timu sedmoplasirane ekipe Premijer lige. Ugovor sa Benfikom ima do 2018. godine, a pominje se da će mu Lavovi ponovo tražiti klub za pozajmicu.

Na Luž je stigao na početku sezone 2013/14 za šest miliona evra, ali se nije naigrao po dolasku iz Herenvena. Na početku ove je prosleđen u nemački Majnc, a odatle na Ostrvo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA