NEMA ZVEZDE: Ovako se Evroliga na 15. rođendan priseća uspeha Partizana i FMP-a! (VIDEO)

Najelitnije klupsko takmičenje u Evropi napravilo je video snimak kojim je prikazana rekapitulacija 15 godina postojanja, a na snimku ima i kadrova sa utakmica srpskih timova

  • 60

Najelitnije evropsko klupsko takmičenje obeležava 15 godina postojanja, a tim povodom napravljen je i video snimak u kome su prikazani i neki od najupečatljivijih momenata.

Srpskoj javnosti svakako je najinteresantnije pojavljivanje u kadru nekih trenutaka sa utakmica domaćih klubova. U videu se u nekoliko navrata mogu videti kadrovi sa utakmica Partizana, ali zanimljivo je da je prikazan i momenat na kome se nalaze igrači FMP-a iz Železnika.

Prikazano je zakucavanje Jana Veselog iz perioda dok je nosi crno-beli dres, dok su navijači Partizana prikazani u više navrata, a posebno kadrovi iz Arene sa meča protiv Makabija 2010. godine, kada su obezbedili fajnal for Evrolige, kada su Grobari napravili spektakularnu atmosferu.

Crno-beli su u Evroligi igrali čak 13 godina uzastopno, i do sada su propustili aktuelnu sezonu, kao i prvu, kada su se takmičili u FIBA Suproligi, koja je bila pandan Evroligi, koju je organizovao Uleb.

Printskrin: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL Printskrin: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

 

Partizan se posle poraza od Crvene zvezde u polufinalu ABA lige neće takmičiti u Evroligi ni naredne sezone, ali nema sumnje da su u ovom takmičenju ostavili dubok trag, naročito  što je i Evroliga prikazala u video rekapitulaciji.

Navijači Zvezde biće razočarani što u videu nema kadrova sa utakmica crveno-belih, uključujući i momente iz Arene gde su Delije pravile prave spektakle u protekle dve godine.

Zanimljivo je da se u snimku u kadru mogu videti i igrači FMP-a, i to u vreme kada su mlađe kategorije ovog kluba osvojile titulu u Evroligi za juniore, a tada je u dresu ekipe iz Železnika igrao Dejan Musli, koji se može videti i na snimku.

Printskrin: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL Printskrin: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

Pogledajte i sami video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    8. maj 2015 | 19:16

    Evo i Euroliga kaze da ste vi fmp. Odličan klip koji pokazuje kakva je institucija Partizan.

  • Maestro

    8. maj 2015 | 19:37

    Pad kad postoje tek dve godine, makad mogu da se ponose uspehom Fmp-a, to je i njihov uspeh. A onda kad ode Covic kao Ceda u vaterpolu onda opet prestaje da se prati kosarka.

  • -REVOLT-

    8. maj 2015 | 19:10

    Haha...uvek ce biti institucija...nikad nece prodati grb i ime kao zvezda pa neka igra i cipiripi kup. ONLY YOU PFC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA