"KUM" JE INSPIRACIJA I LAZIĆU: Zvezdin fudbaler uradio isto što i Boateng! (FOTO)

Slučajnost ili povezanost u postupcima na društvenim mrežama?

  • 1

U Crvenoj zvezdi nemaju problema sa atmosferom u ekipi koja ima sve manje vremena za odbranu šampionske titule, ali je nedavno svoje nezadovoljstvo zbog naprasno smanjene minutaže javno izrekao defanzivac Darko Lazić.

- Nisam iznenađen što me nema u timu, jer se samo čekao moj prvi kiks od starta sezone, pa da budem sklonjen - rekao je između ostalog Lazić, koji je bio standardan u prvih 11 sve do utakmce u Novom Pazaru, gde je domaća ekipa slavila nad crveno-belima, a kao jedan od glavnih krivaca za to "proglašen" je upravo 20-godišnji defanzivac.

ISPOVEST DARKA LAZIĆA: U upravi Zvezde su čekali moj prvi kiks da bi me sklonili iz tima!

Usledila je i reakcija trenera Nenada Lalatovića:

- Što se tiče izjava, Lazić je odigrao 21 utakmicu, a podsetio bih da prošle sezone nije igrao ni u Zvezdi, ni u Spartaku. Dobio je šansu i eksplodirao, na njegovoj poziciji imamo još Pavićevića, Jovanovića i Mbođa. On je dobar igrač, ne volim kada fudbaleri daju takve izjave po novinama, ali to je njegovo mišljenje.

Interesantno je da je defanzivac, koji je bio dosta kritikovan od meča u Novom Pazaru, uradio istu stvar kao i fudbaler minhenskog Bajerna, Džerom Boateng, nakon neuspeha da zaustavi Barseloninog Lionela Mesija na utakmici polufinala Lige šampiona.

Nemačkom defanzivcu bilo je preko glave priča o tome kako ga je Argentinac izblamirao, pa je kritičarima odgovorio na Instagramu citatom iz kultnog filma "Kum": Oni koji vas mrze prepričavaće vaše neuspehe, ali šaputaće o vašim uspesima.

Nekoliko sati kasnije, i na Lazićevom profilu na istoj društvenoj mreži našla se identična poruka.

Printskrin: Instagram/darkolazic13 Printskrin: Instagram/darkolazic13

Da li je na ovaj način Zvezdin fudbaler poslao poruku kritičarima, baš kao i Boateng?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    9. maj 2015 | 14:10

    Pametniji si kad ćutiš. Tvoja dva nicim izazvana kiksa u Novom pazaru kostace nas titule ove godine, a potencijalno mnogo vise, eventualnim plasmanom u LS, meri se milionima eura. Istu glupost napravio si protiv Vozdovca, pre godinu dana! U svakom slučaju,Jovanovic je i mladji i bolji od tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA