ZVEZDIN FUDBALER: Nećete me viđati po splavovima u Beogradu!

- Svaki gol posvećujem mojoj Gordani - poručio je napadač crveno-belih

  • 5
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Crnogorski fudbaler Petar Orlandić pojačao je redove Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, a šansu koju mu je ukazao trener Nenad Lalatović je iskoristio.

Pogađao je četiri puta na minipripremama u Boru, potom po jednom protiv Rada i Donjeg Srema.

U opširnom intervjuu za vikend magazin "Sportskog žurnala", bivši igrač Zete priznao je da je nekoliko puta razmišljao da odustane od fudbala.

10 dana pre dolaska na Marakanu, fudbaler Zvezde odbio unosnu ponudu sa Istoka!

- Samokritičan sam, dešavalo se da ne mogu da spavam zbog promašene šanse ili penala. Dolazile su i povrede i lični problemi, kad se sve skupi čoveku dođe da digne ruke i okrene novu stranicu života. Majka nije dozvolila da odustanem, uvek je bodrila i bila uz mene, izvela me na pravi put. Svaki gol posvećujem mojoj Gordani - rekao je Orlandić.

On nema naviku kao mnoge njegove kolege.

- Verovali ili ne, nisam išao u noćne klubove otkako sam u Beogradu. Nećete me videti na splavovima - rekao je Petar, koji je inače u jednogodišnjoj vezi sa devojkom Jovanom.

Orlandić je otkrio i da se pre odlaska u Beograd video sa Zvezdinom legendom Dejanom Savićevićem, inače predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore.

- Genije mi je dao podršku i poželeo sreću - rekao je Orlandić, čiji celokupni intervju možete pročitati u vikend magazinu "Sportskog žurnala".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    9. maj 2015 | 13:53

    Pravi sportisti moraju nesto zrtvovati zarad uspesne karijere. Orlandici su divni ljudi, pa verujem da je i Petar takav.

  • Nikola

    9. maj 2015 | 13:22

    Svaka cast treba nam vise ovakvih igraca!

  • jaaa

    9. maj 2015 | 14:04

    Kada nema plate,kako i da ide!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA