Koga su sve navijači Partizana vređali pre meča sa Spartakom?

Grobari uputili salvu uvreda na račun najboljeg srpskog sudije i glavnog trenera gostujuće ekipe

  • 6

Neposredno pre početka meča između Partizana i Spartaka, u momentu dok su fudbaleri izlazili na teren, domaći navijači izvređali su glavnog sudiju Milorada Mažića i trenera Spartaka Stevana Mojsilovića.

Najbolji srpski sudija je izviždan zbog toga što u 148. večitom derbiju nije dosudio penal za Partizan u 62. minutu, nakon čega je pomoćni sudija Danilo Grujić suspendovan.

Salvu uvreda dobio je i Mojsilović, koji je Grobare naljutio i prošlogodišnjim i ovogodišnjim komentarima protiv Partizana, a u korist Crvene zvezde. Ironičnim aplauzima ''pozdravio'' je navijače na istočnoj tribini.

- Da postoji sindikat trenera, oduzeli bi mu dozvolu za rad, jer se samo svojim poslom ne bavi. Napada sudije i sve druge. Hteo je da mi navuče probleme na vrat, ali nije uspeo. Neka ostavi Stevu Mojsilovića na miru, jer je jedna obična trenerska prevara - rekao je Mojsilović u maju 2014. godine:

- Taj ćelavi prepotenko na klupi Partizana bolje da ćuti. Uništio je sve, a dobio je tim koji je imao prednost na tabeli. Sušta je suprotnost Stojanoviću koji je okrenut svom timu i poslu, izdržao je mnogo toga i Bog će ga nagraditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Mr

    9. maj 2015 | 21:50

    Pokusali su sve kakl bi zvezda bar dva voda manje imala na muci ali dzaba. No dobro ipak ce je pojacati svojim igracem makar u nizu ligu otisli. Propadnite kada ni zasta niste

  • Boki

    9. maj 2015 | 21:48

    Ko?Navijaci?Partizana? Sramota,na proslavi titule ima 4,5 hiljada ljudi,sram vas bilo!

  • Sokol Kusta

    9. maj 2015 | 22:40

    Oni samo to i znaju,prepevavaju hrvatske i svacije pesme samo da bi vredjali...ZATO VI NI JEDNU SVOJU PESME NEMATE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA