SEVALE PESNICE U ŽELEZNIKU: Pogledajte opštu tuču košarkaša FMP-a i Vojvodine! (VIDEO)

Nije se znalo ko koga udara kada je došlo do sukoba igrača dve ekipe pri kraju meča

  • 17

Meč 4. kola izeđu FMP-a i Vojvodine KLS obeležio je skandal u poslednjoj četvrtini, kada je došlo do opšte tuče na parketu hale u Železniku.

Iako se nije očekivala prevelika napetost i tenzija u duelu dva tima, u drugom poluvremenu je došlo do incidenta na terenu i opšte tuče u kojoj su učestvovali svi igrači obe ekipe.

Skandal u Železniku: Masovna tuča košarkaša FMP-a i Vojvodine, meč završen igrom 5 na 4!

Na 55 sekundi pre kraja, pri rezultatu 71:67 za goste, počelo je koškanje Ostojića i Bursaća, i to ispred zapisničkog stola. Bursać je mladog centra FMP udario laktom u glavu, ovaj uzvratio pesnicom i nastao je opšti haos.

Na teren je uletela kompletna ekipa Vojvodine, umešao se i Lazarević iz ekipe domaćih, koji je takođe razmenjivao udarce sa ratobornim Novosađanima.

Davidovac je pokušao da razdvoji, ali se našao na podu, nije se znalo ko koga udara. Trezvenošću trenera i nekolicine igrača sve se smirilo već posle 30-ak sekundi, pa je izbegnut incident još većih razmera.

Pogledajte i sami kako je sve izgledalo u sledećem video snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA