Vujošević: Ne treba da se finansira opozicija već INSTITUCIJA!

Trener Partizana bio je zadovoljan posle pobede nad Metalcem, i pričao je o lošoj finansijskoj situaciji u klubu

  • 43

Košarkaši Partizana pobedili su Metalac u Pioniru i tako se izjednačili sa Crvenom zvezdom na čelu tabele KLS. Posle meča trener crno-belih bio je zadovoljan pobedom, ali je iskoristio priliku da ponovo istakne lošu finansijsku situaciju u klubu, i izjavio da ne razume zašto se jedna strana više pomaže, dok se druga uništava.

Vujošević je u prvi plan istakao igru svojih igrača, za koje je rekao da su maksimalno motivisani, iako nisu redovno plaćeni.

- Hvala publici koja je došla da nas podrži, ovi momci to zaslužuju. Oni su izuzetno motivisani i borbeni, iako su neredovno plaćeni. Teško je i u familiji kada nema za hleb, pa dođe do loših odnosa.

- Mogu da razumem da se jedna strana više pomaže, ali ne i da se uništava drugi klub. Ne treba da se finansira opozicija, već insitucija - rekao je Vujošević.

Peković bodrio crno-bele u Pioniru i dobio neverovatnu ponudu Grobara! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Partizana je rekao da njegova ekipa još uvek podiže formu, i zadovoljan je prikazanim od strane svojih košarkaša.

- Zadvoljan sam rezultatom, borbenošću i željom, koju pokazuju igrači. Bilo je momenata kada nismo kontrolisali igru. Mnogi su nas procenjivali kroz igru protiv FMP-a u Železniku. Naša forma nije sjajna, ali postoji mogućnost za podizanje i ono će doći kroz utakmice - rekao je Vujošević na konfernciji za medije.

Trener košarkaša Metalca Vladimir Ðokić smatra da je Partizan zasluženo došao do pobede.

- Ocekivali smo da ćemo pružiti jači otpor, jer je Partizan bio oslabljen neigranjem povređenog Saše Pavlovića. Bila je ideja da snažno uđemo u meč, ali nismo uspeli u tome. Partizan je dominirao tokom celog meča. Pokušali smo da se vartimo šutem za tri poena, došli do 35:30 i onda stali. Malo nas je stigao i umor, Partizan je odigrao dobro u odbrani i morali smo više da se oslanjamo na šut - rekao je Ðokić.

U narednom 5. kolu Superlige Partizan 11. maja gostuje novosadskoj Vojvodini, dok Metalac dočekuje ekipu Tamiša iz Pančeva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. maj 2015 | 07:25

    Placljivko....institucija ste bili dok su vam davali novac koliko ste zeleli...A sada places jer NEMA....PLACI,MOLI,TU POMOCI NEMA

  • uros

    10. maj 2015 | 05:00

    15 godina vam nije smetalo favorizovanje vaseg kluba,u cemu je sada problem???

  • немам име

    10. maj 2015 | 01:17

    Ти си бре сераман лик...имаш плату 350.000€ и глумиш великог гробара!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA