Vujošević: Ne treba da se finansira opozicija već INSTITUCIJA!

Trener Partizana bio je zadovoljan posle pobede nad Metalcem, i pričao je o lošoj finansijskoj situaciji u klubu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika немам име
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • CZBG

    10. maj 2015 | 13:29

    Ne, treba finansirati tvoje kazne na koje vam je otislo pola budzeta! Dokle ces da ispiras ljudima mozgove, preuzmi odgovornost za svoje postupke!

  • Charlie

    10. maj 2015 | 12:40

    Mapetovci iz raspalog kk secanje nis sve vise zasmejavaju siroke narodne mase,a u tome prednjaci on koji ne koristi usluge rominga i koji misli da kada se nalazi u Cortanovcima da je u romingu.Ali,ocito je da su totalno neinteligentne net tastatura upuvane crno bele bule narikace podobne za svaku vrstu manipulacije i obmana i to on vesto koristi.Nas vise ne mogu lagati i vidi se da nista nisu naucili, niti su izvukli pouke iz debakla protiv Zvezde u polufinalu aba lige koji ce nemonovno dovesti kk proslost nis na ivicu gasenja i nestajanja.Nece nas uvuci u njihovo blato i mulj u kome se najbolje snalaze.Mi smo elita i ne pripadamo takvoj vrsti mocvare i prljave bare u kojoj mapetovci jedino i znaju da plivaju.Svi znamo kako je lazna institucija uz pomoc drzave i budzeta republike Srbije dolazila do trofeja,kako su se potpisivali dvojni ugovori sa igracima tog zagrebackog kluba, kako su se samarale sudije i tako vaspitavale da godinama unazad sude u korist kk kalimero nis.I sto je najgore ti cirkuzanti jos uvek nisu shvatili da vise nikada nece biti privilegovani i da vise nikada samo oni nece imati tapiju i ekskluzivno pravo na trofeje i ucesce u evro ligi.Oni su na zalost i dalje zastupnici takve vec sada propale teorije.Neka se samo sete gde im je klub bio pre 3 godine, a gde je sada, neka izbroje trofeje za to vreme, neka se zapitaju gde su te silne pare,ko ih je i na sta potrosio.I sada kk kalimero nis dobija vise novca od drzave nego sto ga dobija Zvezda. I uvek ga je dobijao vise, samo sto se onda kada je Zvezda imala godisnji budzet kolia je njegova plata, predvodnik nije oglasavao i trazio da se spasava najveci srpski brend i svetinja Crvena Zvezda.E sada kada se vise ne moze i kada je nastupila strasna impotencija, onda kuknjava i plakanje do sada nevidjeno na ovim prostorima, a i sire.O privatnim sponzorima je suvisbno trositi reci, jer nesposobni mapetovci su navikli na drzavne jasle. Okrenu broj i traze koliko im treba. A uzgred iza ledja demagoga na svakoj konferenciji mozete videti logo najmanje 6 privatnih firmi koje sponzorisu kk kataklizma nis.Dosta je bilo lazi, dosta je bilo prevara i demagogije, nego mapetovci prionite na posao, jer krivci za arhiviranje kk katanac nis su medju vama.

  • grobar do koske

    10. maj 2015 | 12:16

    Svi smatraju Duleta KRALJA ludim samo zato sto je USPEO da "nametne" jedan poredak stanja u kk Srbiji, koji jos postoji i trajace ZAUVEK, u svesti njegovih "podanika" navijaca kkcz.. .!. XXAAXXAA .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA