Hauard dobio tehničku zbog pipkanja sudije, ali se i sukobio sa igračem Klipersa (VIDEO)

Hjuston doživeo ubedljiv poraz u Los Anđelesu rezultatom 128:95, a gorostasni centar je bio u centru pažnje zbog ''glupe'' tehničke greške

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Los Anđeles Klipersi kucaju na vrata finala Zapadne konferencije NBA lige! Zahvaljujući sjajnom De Andre Džordanu srušili su Hjuston rezultatom 128:95 i tako poveli sa 3:1 u seriji.

Nije se tako činilo na kraju prvog poluvremena, ali je domaći tim u nastavku praktično sve ubacivao. Džordan je meč završio sa 26 poena i 17 skokova, a meč je obeležio i po slobodnim bacanjima u prvom poluvremenu pošto je čak 28 puta bio na liniji penala, čime je pretekao Šekila O'Nila koji je 200. bacao 27 puta.

ŠOK U ČIKAGU: Ludačkim košem uz zvuk sirene Lebron doneo pobedu Klivlendu! (VIDEO)

To je trenutno rekord plej-ofa po broju slobodnih bacanja za poluvreme, ali Džordan nije uspeo da skine O'Nila što se tiče celog meča. Kako američki mediji prenose Džordan je na ovom meču bio zaštićen kao ''beli medved''. Ukupno je uzveo 34 slobodna bacanja, ali je bivši centar Lejkersa svojevremeno imao 39 pokušaja.

Džordana su na parketu pratili Blejk Grifin sa 21 poenom, dok je Džej Džej Redik imao tri manje. Kris Pol je meč završio sa dabl dabl učinkom od 15 poena i 12 asistencija. S druge strane, Harden je ubacio 21 poen, Ariza imao 18, a Hauard samo 7 uz 6 skokova.

Da ovo nije bilo Hauardovo veče videlo se i kada je, posle jednog u odbrani, ušao je u sukob sa Metom Barnsom. Nedugo zatim centar Hjustona je dobio tehničko grešku jer je po ruci pipnuo sudiju, nezadovoljan zbog njegove odluke.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA