ZASLUŽENO: Najveći besramnik među fudbalerima izvisio za poziv u reprezentaciju!

Napadač je bio u planu, ali je selektor odutao od poziva zbog skandala koji je priredio bivšem prijatelju

  • 5
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Na najnovijem spisku fudbalske reprezentacije Argentine našao se Karlos Tevez, koji je zahvaljujući fenomenalnoj sezoni zavredio poziv selektora Herarda Martina.

On se nalazi na spisku, u napadu, zajedno sa Mesijem, Iguainom i Aguerom, a "gaučose" pred Kopa Ameriku (11. jun - 4. jul) očekuju prijateljski dueli sa Hrvatskom i Portugalijom.

Upitan zašto poziv nije dobio napadač Intera, Mauro Ikardi, Tata Martino je bez prenemaganja odgovorio:

- Ikardi je bio u planu, ali mi se ne sviđa njegovo ponašanje. Suviše je u medijima i to zbog prozivanja Maksija Lopeza, što mu nikako ne ide u prilog.

Da podsetimo, fudbaler je izazvao pravi skandal u Italiji kada je Lopezu preoteo suprugu, a ujedno i njegovu decu oblačio u dresove sa svojim prezimenom. Takođe, imao je pregršt, blago rečeno, sramnih komentara na račun bivšeg prijatelja, a onda je i istetovario imena njegove dece.

Foto: Twitter/@MauroIcardi Foto: Twitter/@MauroIcardi

Argentinac je ove sezone postigao 18 golova na 33 utakmice za Inter. Kao reprezentativac je odigrao jedan meč u 2013. godini, dok je nacionalni tim vodio Alehandro Sabelja, kada je definitivno odlučio da nastupa za "gaučose", a ne za Italiju.

- Svi znaju da sam Argentinac, a jedina italijanska stvar kod mene je pasoš. Oduvek sam čekao ovaj momenat. Igrao sam za mlađe selekcije, i sada je oblačenje dresa moje reprezentacije ostvarenje sna - rekao je svojevremeno Ikardi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA