NASEO NA PROVOKACIJU: Igrač Čikaga šutnuo košarkaša Klivlenda i izazvao incident! (VIDEO)

Delavedova i Gibson su vodili žestoku bitku, ali je krilo Bulsa u njoj izgubilo živce i učinilo potez zbog koga bi mogao da zažali čitav njegov tim

  • 1

Sevale su varnice na patoj utakmici polufinala istočne konferencije između Klivlenda i Čikaga. Nervoza zbog neizvesnosti serije je bila prisutna od samog početka među igračima oba tima, a pravi mali rat su vodili Metju Delavedova i Tadž Gibson što je na kraju rezultiralo velikom gužvom i umalo opštom tučom na terenu.

Sve se zbilo početkom poslednje četvrtine kada je tokom napada Čikaga kada je krilni centar Bulsa prilikom bloka zakačio po bradi igrača Kavsa, a onda ga prilikom borbe u skoku zalepio za parket sa leđa. Naravno, ovaj mu je odgovorio tako što mu je svojim nogama zaključao noge što je razbesnelo Gibsona koji ga je tada šutnuo.

Odmah su pritrčala trojica igrača Kavalirsa, ali i čitav tim Čikaga pa je nastala velika gužva u kojoj se nije znalo ko koga odguruje i ko kome preti, a na kraju su zahvaljujući ponajviše prisebnosti dvojice trenera se mirno razišli.

Gibson je zbog ovog poteza zaradio direktno isključenje, a moguće da ovaj njegov potez bude koštao čitav tim poraza u seriji, ako bude bio kažnen zabranom igranja u za Bulse možda odlučujućem meču na njihovom terenu.

Tako je Delavedova izrastao u heroja pobede Klivlenda, a možda i trijumfa u čitavoj seriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera zdera

    13. maj 2015 | 13:53

    Nije mi jasno šta nije u redu....? Gibsona čovjek namjerno drži nogama i niko ne reaguji trebao je da ga zamki da mu pusti nogu kreten!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA