Trener Čukaričkog: Ponosan sam na igrače

Bili smo emotivno ispražnjeni posle pobede nad Zvezdom i nisam ni znao koji tim da izvedem na duel sa Jagodinom, rekao je Vladan Milojević

  • 1

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je posle pobede u Jagodini da je srećan što su njegovi igrači, koji su u drugom planu i sa manjom minutažom, na utakmici pokazali pravi profesionalizam.

Čukarički je slavio rezultatom 1:0 u meču 28. kola Superlige Srbije i prišao na samo bod drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi.

SRPSKI GVARDIOLA: Stajling trenera Čukaričkog zasenio i Pepa! (FOTO)

- Emotivno i fižički smo se ispraznili u pobedi protiv Crvene zvezde, ja do veče pred meč nisam znao koga u tim da postavim.

- Imamo dosta rovitih igrača i srećan sam što su neki, koji su bili u drugom planu i sa manjom minutazom, danas dobro odigrali i pokazali pravi profesionalizam - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

On je dodao da je ekipa imala malo vremena za pripreme i prilagođavanje na način igre Jagodinaca.

- Znali smo da imaju brze igrače Šušnjara, Arsenijevića, Savkovića, Jagodinci su nas surovo kaznili na Banovom brdu sa tri gola. Ušli su u utakmicu mnogo bolje od nas, prvih 25 minuta imali smo dosta problema, ali smo izdržali taj pritisak. Rekao sam igračima da ćemo se otvarati kako vreme bude odmicalo, stvarati kontranapade i to se ispostavilo kao dobro, jer smo iskoristili jednu šansu-  naveo je Milojević.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    14. maj 2015 | 09:12

    Hajdemo Cuka na drugo mesto. Partizan i Cukaricki i jesu nabolji. Konacno da Partizan dobije pravog rivala u borbi za trofeje. To zvezda odavno nije osim kad im se poklanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA