Babovićev šou na proslavi titule: Pio šampanjac, pa prskao saigrače! (FOTO) (VIDEO)

Slavljenička atmosfera viđena je meču igračima crno-belih pred početak meča protiv Novog Pazara, kada im je uručen šampionski pehar

  • 3

Igrači Partizana u slavljeničkoj atmosferi dočekali su početak meča protiv Novog Pazara, kada im je uručen šampionski pehar.

Povratak titule u Humskoj je dočekao veliki broj Grobara, kojih je po prvim procenama oko 15.000 na stadionu JNA. Igrači su bili vidno raspoloženi, a prednjačio je Stefan Babović, koji je otpio i malo slavljeničkog šampanjca.

- Ovaj šampanjac ima devet litara, valjda igrači Partizana neće da ga piju pre utakmice. Ako ga budu popili, neće biti dobra utakmica - konstatovao u šali je komentator meča između novog šampiona Srbije i Novog Pazara.

Stefan Babović, koji je i otvarao šampanjac, popio je i koji gutljaj nakon što ga je otvorio, a zatim je prskao saigrače ovim pićem.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Pretplaćen na trofeje: Pogledajte kako Saša Ilić podiže šampionski pehar! (VIDEO)

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Nakon što je Saša Ilić podigao jubilarni 10. šampionski pehar, igrači su otišli u svlačionicu kako bi se pripremili za meč protiv Novog Pazara.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

UŽIVO IZ HUMSKE: Partizan - Novi Pazar

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

U priloženom video snimku možete videti celu proslavu titule, dok momenat kada Babović otvara, a zatim i ispija šampanjac, možete pogledati na 6.20 u priloženom video snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA