Želite da se družite sa vašim idolima i budete humani, onda svi u Arenu na Sportski bazar! (FOTO)

Ovaj jedinstveni događaj počinje u 17 časova u subotu i okupiće veliki broj igrača Crvene zvezde i Partizana, bivših i sadašnjih, kao i javnih ličnosti sa kojima građani mogu da se druže i da učestvuju na aukciji, a sad prihod ide za pomoć školi za decu sa posebnim potrebama

  • 0

U Kombank areni se u subotu od 17 časova kod severnog ulaza održava veliki "Sportski bazar" u organizaciji Jovana Simića za pomoć u opremanju Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama ''Radivoj Popović'' u Zemunu senzornom i snuz-lend sobom.

Ovo će biti jedinstven događaj po tome što će se mnogo sportista i javnih ličnosti okupiti na jednom mestu i družiti sa građanima i takođe prodavati stvari vezane za svoju karijeru, a sav prihod ide za opremanje škole.

Na štandu FK Crvena Zvezda biće Aleksandar Luković i Dušan Anđelković, na štandu FK Partizan Lola Smiljanić i Marko Šćepović, dok će na štandovima košarkaških klubova biti dve legende, Igor Rakočević i Miloš Vujanić.

Foto: Promo Foto: Promo

Takođe dolaze i igrači Čukaričkog i OFK Beograda, Zoran Kesić će prodavati majice sa logom emisije ''24minuta'', a ekipa "Državnog Posla" rekvizite sa snimanja svoje emisije.

Građani će imati priliku da se druže i sa Darkom Miličićem, Dušanom Borkovićem, Marčelom, grupom "Beogradski Sindikat", ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije i mnogim drugim javnim ličnostima i sportistima.

Foto: Promo Foto: Promo

Takođe, čuvši za akciju, mnogi naši sportisti donirali su svoje dresove, Marko Pantelić , Zoran Bata Mirković , Bogdan Bogdanović, Dejan Stanković i mnogi drugi.

Ljubitelji festivala „Exit“ moći će da po nižoj ceni kupe karte za predstojeći festival na štandu festivala.

Zato svi u Kombank Arenu, na jedinstveno druženje sa našim sportistima i javnim ličnostima i pomozite Jovanu Simiću u još jednoj humanoj nameri.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA