SPREMAN JE ZA NBA: Ni četvorica Amerikanaca nisu mogla da spreče moćno zakucavanje Bjelice! (VIDEO)

Srpski reprezentativac istakao se vanserijskim potezima protiv CSKA

  • 1

Fenerbahče je bio na pragu senzacionalnog preokreta u meču za treće mesto na fajnal-foru Evrolige u Madridu. Ni 28 poena prednosti ekipi CSKA nisu bila dovoljna da uvedu utakmicu u miran tok u poslednjoj deonici, pa je ruski tim morao iz petnih žila da se potrudi i sačuva pobedu.

U ekipi željka Obradovića, pored sjajnog Gaudloka, istakao se i briljantni Nemanja Bjelica, ovosezonski MVP, koji je još jednom potvrdio da se nalazi u životnoj formi.

CSKA jedva sačuvao 28 razlike protiv Fenera i osvojio treće mesto u Evroligi!

Srpski reprezentativac povukao je ekipu u trenucima kada je topila prednost Rusa, i bukvalno je radio sve na terenu: trčao kontre, poentirao, hvatao lopte pod oba koša, asistirao...

Njegova dva vanserijska poteza obeležila su meč: trojka koju je postigao sa osam i po metara i snažno zakucavanje, koje je usledilo kao šlag na tortu solo prodora pored čak četvorice tamnoputih američkih igrača iz CSKA: Nikolsa, Džeksona, Hajnsa i Vimsa!

Bjelica je na prvom koraku probio Nikolsa i Džeksona, a onda se ustremio na obruč iako su ga tamo čekali Vims i snažni Hajns. Slaba vajda je to bila za CSKA, jer je Bjelica moćno "poleteo" i oberučke smestio loptu kroz obruč.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA