Kandidat za klupu Zvezde: Ne prihvatam baš sve što mi se nudi!

Prethodne godine sam imao nekoliko ponuda, ali ih nisam prihvatio, jer mi je instikt rekao da ih ne prihvatim, rekao je Norvežanin

  • 5

Ubrzo pošto je procurila vest da je norveški stručnjak Trond Solid (56) kandidat za klupu Crvene zvezde, oglasio se trofejni trener putem medija u njegovj zemlji.

On je u prvom intervjuu povodom njegovog mogućeg angažmana u Zvezdi ostao uzdržan, jer se, kako je istakao, ništa konkretno ne dešava po tom pitanju.

- Ne mogu ništa da pričam na tu temu. Mnogo menadžera šalje moj CV svuda i svakome. Postoji mnogo agenata koji me poznaju i razgovaraju sa klubovima o meni. Ponekad o tome ne znam ništa dok me neko od tih klubova ne pozove i dok ne bude nešto konkretno - rekao je Solid.

Da li je on rešenje za Zvezdu? Za 21 godinu osvojio 12 trofeja, dve godine bez posla!

Na konkretno pitanje da li je imao kontakte sa ljudima iz Zvezde, Solid je odgovorio:

- Ne mogu ništa reći u ovom trenutku, ali sam otvoren za novi posao, naravno ako je to nešto što me dovoljno zainteresuje da bih prihvatio. Isto tako ne bih baš da radim svuda.

Trener koji je u karijeri radio u 11 klubova, među kojima su najpoznatiji Olimpijakos, Rozenborg i Briž, i sve je vodio do titule, bez posla je skoro dve godine, ali daleko od toga da nije imao ponude.

- Prethodne godine sam imao nekoliko ponuda, ali ih nisam prihvatio, jer mi je instikt rekao da ih ne prihvatim.

()Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    21. maj 2015 | 23:26

    Pa nije pitanje koliko je osvojio trofeja sa nekom drugom ekipom. Pitanje je koliko moze da slusa naredjenja i koliko dugo moze izdrzati bez plate! To se trazi,a ne neko ko osvaja trofeje!

  • ljujic

    22. maj 2015 | 06:25

    Ti nisi za zvezdu Lalatović je za Zvezdu on voli Zvezdu Šta ti da tražiš u Zvezdi

  • reklama

    21. maj 2015 | 22:36

    Nema sta pravi strucnjak za strucni klub!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA