Čukarički će prodavati na leto, prvi u redu da odu su braća Srnić!

Brđani će doživeti određene promene tokom leta, ali bi okosnica tima trebala da ostane ista

  • 1

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, posle istorijskog osvajanja Kupa Srbije, poručio je da se klub sa Banovog brda tu neće zaustaviti i istakao da je želja da se iz sezone u sezonu ide napred.

Čukarički je u sredu u finalu savladao Partizan 1:0 golom Slavoljuba Srnića u 39. minutu.

- Osvajanje Kupa je najveći uspeh kluba do sada. Naravno, igrači su najzaslužniji, a nadam se da klub neće na tome ostati. Rukovodstvo, kao i svi zaposleni imaju ambiciju da se konstantno ide napred - rekao je Matijašević za zvanični sajt kluba.

Prema njegovim rečima izvesno je da će tokom leta neki igrači napustiti Banovo brdo, a najbliži odlasku su Dragoljub i Slavoljub Srnić.

- Većini je osvajanje Kupa najveći uspeh u karijeri i nadam se da će neki od njih napustiti klub, jer je potrebno da napreduju i nastave karijeru u inostranstvu. Imamo u planu neke odlaske i dolaske, pregovori su u toku. Sve će se znati u narednih mesec dana - istakao je Matijašević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sportski direktor Čukaričkog posebno se zahvalio upravi Partizana na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem.

- Bili su maksimalno korektni tokom meča i po završetku kad su dodeljivane medalje i pehar. Želim im sve najbolje i da se pojačaju, kao i Crvenoj zvezdi, da ostvaruju dobre rezultate, jer se time postiže opšta dobrobit za srpski fudbal - zaključio je Matijašević.

Ovaj čovek se najviše radovao pobedi Čukaričkog nad Partizanom u finalu Kupa (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokolo

    22. maj 2015 | 08:00

    Steta. Imaju sigurno najbolji tim u Srbiji. Kada bi ovi igraci ostali, uz par pojacanja bili bi prvaci. Zvezda i partizan fa se spoje ne bi bili bolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA