VUJOŠEVIĆ: Pokazali smo veliku želju, ali ne i pamet! Presudio je individualni kvalitet!

Trener crno-belih je pohvalio mlade igrače Mege na igri koju su prikazali, rekavši da ih prevelika želja blokira u ključnim trenucima utakmice

  • 18

Partizan se izvukao sa ivice ambisa u Sremskoj Mitrovici i došao do trijumfa nad Mega Leksom posle produžetka. Najzaslužniji za to bio je Saša Pavlović koji je doneo svom timu produžetak, iako je tri minuta pre kraja gubio sa 10 poena razlike.

Partizan posle drame i produžetka slomio Megu: Miljenović promašio šut za pobedu!

Trener crno-belih Duško Vujošević je nakon meča vrlo pohvalno govorio o ekipi koju vodi njegov nekadašnji učenik Dejan Milojević, rekavši da je igrače Mege blokirala prevelika želje u ključnim momentima.

- Mega ima dobar, kvalitetan tim što je pokazala i pre dva dana protiv Crvene zvezde i sada protiv nas. Obe utakmice je u većem delu vodila i kontrolisala. Njene igrače možda na kraju blokira prevelika želja za uspehom u tim ključnim momentima - kazao je Vujošević koji se osvrnuo na situaciju u svojoj ekipi i nazvao je složenom, apostrofirajući da je Milutinov igrao povređen što se itekako osetilo u igri.

Foto: ABA League Foto: ABA League

- Mi smo imali složenu situaciju danas. Vrlo je komplikovano kada vraćate u ekipu glavnog igrača kao što je Pavlović posle mesec dana pauze. Dao je veći doprinos pobedi nego što sam očekivao. Milutinov nije igrao potpuno spreman i to se moglo primetiti. Ima lakšu distorziju skočnog zgloba i to je ostavilo tragove na njegovo samopouzdanje i skok. Hteo bih da naglasim da znaju i navijači i svi da je igrao povređen i preko granice bola. To nas je limitiralo sa jedne strane, ali i takav povređen je dao doprinos.

Iskusni stručnjak je pričao i o samom toku utakmice, gde je bilo evidentno da je njegova ekipa odigrala čitavo prvo poluvreme loše, pa i treću četvrtinu, ali se popravila u nastavku.

Foto: ABA League Foto: ABA League

- Loše smo odigrali prvo poluvreme. U drugom je tim pokazao veliku želju, ali ne mnogo pameti. Neki individualni kvalitet Partizana je i u ovakvom stanju bolji od Mege. Poštujem ja ove klince, do određenog momenta vratili su i borbenost i disciplinu. Ako budu nastavili da igraju ovako s obzirom na kvalitet, ne bi trebalo da se plaše za plasman u ABA ligu - poručio je Vujiošević igračima Leksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    24. maj 2015 | 01:13

    Partizane hvala za sve lepe trenutke a bilo ih je mnogo i bice ih jos...

  • KS GROBAR

    24. maj 2015 | 10:12

    DULE VIDI SE DA SI CAR KAD JE NAJTEZE TU JE DULE VUJOSEVIC

  • @Žika Živac@

    24. maj 2015 | 08:11

    Au ovaj je faca,keve mi...a sudije?Pa ovaj se raduje pobedi u prijateljskom meču,sta li ce tek da prica ako slucajno pobedi zvezdu!?Da ima tim za NBA! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA