KARIJEV STRAVIČAN PAD NA GLAVU: MVP NBA lige ''otišao po burek'' i bolno se prizemljio na parket! (FOTO) (VIDEO)

Najbolji igrač Golden Stejta doživeo je težak pad na parket u drugoj četvrtini četvrtog meča finala zapada i samo pukom srećom nije se ozbiljnije povredio

  • 0

Hjuston Rokitsi su smanjili rezultat u finalnoj seriji zapadne konferencije NBA plej-ofa pobedom od 128:115 u četvrtoj utakmici. Pored sjajne igre Džejmsa Hardena, koji je postigao 45 poena i postavio lični rekord u plej-ofu, meč je obeležila i povreda Stefona Karija u drugoj četvrtini.

MVP regularnog dela NBA sezone je samo pukom srećom izbegao tešku povredu posle stravičnog pada ispod koša Hjustona. On je u pokušaju da spreči Trevora Arizu da poentira želeo da izblokira njegov šut, visoko je skočio, ali je igrač Hjustona napravio veštu fintu šuta. Kari je već bio u totalnom naletu i u vazduhu, tako da je bilo nemoguće da se zaustavi. Podleteo je pod Arizu i brutalno pao na parket i udario glavom o podlogu.

Svi su se zabrinuli za najboljeg igrača Golden Stejta i NBA lige ove sezone, lekarska ekipa je brzo intervenisala, a Kari se posle 12 minuta oporavka ipak vratio na parket. U početku nije bio na svom nivou, jer je promašivao čak i čitav obruč, ali je na kraju uspeo da sakupi 23 poena.

Pogledajte i sami kako je izgledao njegov pad preko Trevora Arize.

Pogledajte i kako je to hronološki izgledalo u fotografijama.

Foto: AP/Tanjug/James Nielsen/Houston Chronicle Foto: AP/Tanjug/James Nielsen/Houston Chronicle
Foto: AP/Tanjug/James Nielsen/Houston Chronicle Foto: AP/Tanjug/James Nielsen/Houston Chronicle
Foto: AP/Tanjug/Karen Warren/Houston Chronicle Foto: AP/Tanjug/Karen Warren/Houston Chronicle
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA