Harden u stilu Kecmana: Bradonja dao koš sa čitavog terena, ali nije bio brz kao legenda crno-belih! (VIDEO)

Zvezda Hjuston Rokitsa postigla je krajem druge četvrtine spektakularnu trojku, ali ona nije priznata jer je zvuk sirene bio brži za delić sekunde

  • 4

Džejms Harden je bio centralna figura četvrtog meča finalne serije zapadne konferencije NBA plej-ofa.

BRADONJA NIJE DOZVOLIO METLU: Hjuston smanjio rezultat protiv Golden Stejta! (VIDEO)

Osim što je postigao 45 poena, čime je postavio lični rekord u plej-ofu, Bradonja je dao i spektakularan koš sa drugog kraja terena.

Ipak, njegov pogodak uz zvuk sirene, koja je označila kraj drugog perioda meča, nije priznat, jer je zakasnio za delić sekunde sa izbacivanjem lopte.

Ova neverovatna trojka izazvala je opšte oduševljenje u Tojota centru, ali je euforija navijača ubrzo splasnula, čim su videli da sudija nije priznao koš.

Sve ljubitelje košarke u Srbiji ovaj pogodak će sigurno podsetiti na čudesnu troku Dušana Kecmana u finalu ABA lige 2010. godine, protiv Cibone, koja je postignuta sa gotovo identičnog mesta. Ipak, košarkaš crno-belih je bio brži od zvezde NBA lige, i njegov ovakav pogodak uz zvuk sirene je priznat.

Pogledajte i Hardenov pogodak, koji sudije nisu priznale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    27. maj 2015 | 01:57

    Kralj!

  • kingM

    26. maj 2015 | 09:43

    Nije ga regularno postigao ni Kecman. Da se uzme lopta i šutne potrebno je minimum 0.6 sek u idealnim uslovima. S obzirom da je Kecman uhvatio loptu, napravio korak i šutnuo iz koraka, za to mu je potrebno bar 0.8 sek ako ne i više, pa, uz to što su navijači bili na terenu, taj koš ne bi trebao da bude priznat. Ali bolje je ovako, lep koš za šok završnicu, da se pamti dugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA