Zašto je Hajdukovom fudbaleru broj na dresu bio ispisan na papiru

Miroslav Čovilo objasnio kako je protiv Radničkog u Kragujevcu igrao s hartijom na leđima

  • 1

Na utakmici minulog kola prvenstva Srbije u fudbalu između Radničkog i kulskog Hajduka u Kragujevcu viđen je nesvakidašnji prizor koji je izazvao smeh i podsmeh. Igrač gostujućeg tima Miroslav Čovilo imao je na poleđini dresa broj 33 napisan na parčetu papira.

Kako je došlo do toga, sam fudbaler je objasnio na zvaničnom klupskom sajtu.

– U 5. minutu sam imao oštar duel sa napadačem Radničkog Spalevićem. Sudarili smo se, a ja sam izvukao deblji kraj. Razbio sam nos i raskrvario usnu, pa sam obilno krvario. Dres mi je bio gotovo natopljen krvlju, čak i šorts, štucne... Pomoć mi je dugo ukazivana, a sudija nije dozvolio da se takav vratim u igru.

Pravila su morala da budu ispoštovana.

– Poneli smo dve garniture plavih dresova u kojima igramo u gostima. Međutim, pre utakmice nam je naloženo da igramo u belim, zbog lakšeg raspoznavanja. Imali smo rezervne i za tu opciju, ali ne i sa mojim brojem 33. Pokušali smo da prilepimo normalan broj, ali nismo uspeli, a već smo dugo bili s igračem manje u polju. Na kraju nam je rečeno da možemo da napišemo broj na papiru, da je to dovoljno i da tako mogu da nastavim meč. Meni je sve to vreme, dok su naši ekonomi rešavali problem, ukazivana pomoć. Tek kasnije sam uočio šta mi je na poleđini dresa – objasnio je Čovilo.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    15. april 2012 | 17:47

    Ne vidim sta je tu smijesno? Parola je snadji se,a ovi sto se smiju i komentarisu,lijece svoje komplekse,a kladim se da n idu poderanih gaca,Za COVILA i za HAJDUK sve pohvale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA