Ovo je jedini uslov koji je Grof Božović postavio Zvezdi! Da li su mnogi u klubu spremni da ga prihvate?

Iskusni crnogorski stručnjak je pristao da vodi crveno-bele, ali pod svojim uslovima

  • 29
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kao što je jutros i najavljeno, Miodrag Grof Božović je definitivno preuzeo funkciju trenera u Crvenoj Zvezdi. Već duže vreme prvi pik za užareno mesto na Marakani, trebalo bi tokom dana da finalizuje detalje ugovora sa Slavišom Kokezom.

Međutim, Telegraf saznaje da je crnogorski stručnjak postavio jedan uslov za čelnike Zvezde. Naime, ukoliko se neko bude mešao u njegov rad i sastavljanje tima Božović je obećao da će momentalno sazvati konferenciju za štampu i napustiti klub.

Biće ovo težak ispit za Grofa s obzirom na to da se u Zvezdi godinama unazad ''neko iz uprave'' meša u sastavljanje tima. Između ostalog, Lalatović je i zbog toga otišao iz kluba. A setite se samo Džajićevog i Muslinovog sukoba, kada je iskusni stručnjak tražio nešto slično.

EKSKLUZIVNE FOTKE IZ BARIJA: Ispovest Zvezdinog navijača koji je navijao sa Čolom i Mimom Karadžićem

Foto: Wikipedia/Бекетова Светлана Foto: Wikipedia/Бекетова Светлана

Podsetimo, Božović je saradnju sa crveno-belima dogovorio u noći između četvrtka i petka, odnosno na dan kada je Zvezda postala šampion Evrope. T unformaciju najpre su preneli crnogorski mediji, a ubrzo je i generalni direktor Zvezdan Terzić to potvrdio.

- Sinoć smo postigli dogovor, 15 dana su trajali razgovori i on sutra dolazi u Beograd da utanačimo detalje, pre nego što Upravni odbor u ponedeljak verifikuje zvanično njegovo postavljanje - rekao je Terzić Tanjugu.

Božović je već dugo velika želja Crvene zvezde, ali ovaj put su se "kockice složile" i on se vraća u klub, gde je kao igrač proveo dve sezone (1992-1994). Kao trener između ostalog vodio je Borac iz Čačka, Budućnost, Amkar, Rostov, Dinamo i Lokomotivu iz Moskve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA