KOLUMNA Milojko Pantić: Šta je to istina u sportu?

Divimo se Novaku, Janku, Ani, odbojkašima i odbojkašicama, vaterpolistima, košarkašima i rukometašima i lažemo sami sebe da smo takvi mi Srbi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika obican, normalan navijac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • obican, normalan navijac

    10. april 2012 | 14:21

    Ma ostavi bre ti vise neke vodje i huligane, ne moze meni niko da naredi da pevam nesto sto necu, ja sam obican navijac, ne pripadam ni jednoj grupi, studiram, ali i da niko ne pocne da peva ja bih vredjao stojkovica!!! Ja sam ga bre jedini branio dok su ga svi ti grobari koji ga sada vole pljuvali i omalovazavali akd je branio za reprezentaciju!!! Njegovo prelazenje u partizan je mene licno podogilo, osetio sam to kao licnu izdaju!! ma bre sve zivo najgore bih mu i u lice rekao, ne treba mi tu neka organizacija i neke vodje koje stalno pominjete!! Shvatite vise da ne moze bre da na stadionu bude 40000 placenih ljudi, ako ih i ima to je 10-15 ljudi, ali sada na maraki je mnogo vise! Koji vole zvezdu, koji ne daju da je lopovi uniste tako sto ce pokrasti sve titule!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA